Wojna na zabawkowe pistolety? Nawet nie taka zła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
100x lepsze niż te wszystkie zjebane produkcje z asg, paintball-u itp. Uczcie się ciućmoki i bawić i montować filmy.
Teraz to wymyślają te zabawki, za szczyla to się tylko bawiłem sławetnymi pistoletami na kulki które dostępne były na wszystkich festynach czy świętach kościelnych. Wtedy się szczelało a nie teraz kuźwa tablety i inne gówna
To nie wiem w jakiej piwnicy ty się wychowałeś że nigdy nie widziałeś pistoletu na strzałki które co prawda były chujowe ale to co tu widzisz to po prostu zajebiście rozwinięta forma tego szmelcu z którą naprawdę da się coś ugrać. Sam bym chętnie polatał z takim szpejem jak na filmie i ponapierdalał for fun, najchętniej w takiego barana jak ty który dobrą zajawkę zwala na pokolenie tabletów. Jebnij ty się w czerep i przestań pić do czegoś na siłę. Chyba że próbujesz trollować to po prostu goń się leszczu
To nie wiem w jakiej piwnicy ty się wychowałeś że nigdy nie widziałeś pistoletu na strzałki które co prawda były chujowe ale to co tu widzisz to po prostu zajebiście rozwinięta forma tego szmelcu z którą naprawdę da się coś ugrać. Sam bym chętnie polatał z takim szpejem jak na filmie i ponapierdalał for fun, najchętniej w takiego barana jak ty który dobrą zajawkę zwala na pokolenie tabletów. Jebnij ty się w czerep i przestań pić do czegoś na siłę. Chyba że próbujesz trollować to po prostu goń się leszczu
Te85De napisał/a:
Fejk ! 1. Ta niby krew to ketchup, 2. Ten mop rozleciałby się od uderzeń tego miecza, 3. Mopem tak człowiek nie da się przebić i nie widać na nim krwi, 4. Dziś mamy 11 września ! Przypadek ? Mówi to coś wam ?
No co Ty nie powiesz??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów