📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten film jest mistrzem! Mistrzem sztuczności i plastiku niczym akcja w Klanie.
prawie jak Stasia i Jeriemiasz w Klanie
rozkurw napisał/a:
Jesli wiesz ze ustawione to po kiego chuja wrzucasz taki ścierw?
Jego nick i chce żerować na piwach!
jakie 200?!
ja w golfie musiałem 5 stów wyjebać za wymianę szyby z przodu!!!!
ja w golfie musiałem 5 stów wyjebać za wymianę szyby z przodu!!!!
Powiem tak, audi b5 z oryginalną szybą czołową to rzecz niespotykana na polskim rynku aut używanych.
i chuj że ustawione frajerzy ale śmieszne chociaż
Fejk, ale niestety jakie to kur... prawdziwe
Tradycyjnie Polak chce żeby usługa była wykonana i jeszcze chce mieć to zrobione porządnie i za półdarmo.
Każdy chce zarobić jak najwięcej, ale jak ma już dać komuś zarobić (tj. zapłacić za usługę) to kurwa wielki kutwa i kawał kutasa.
Niestety bardzo często mi się zdarza trafiać takie sytuacje i kurwa szlak mnie wtedy trafia (tyczy się akurat biznesu wypoczynkowego): ludzie rezerwują, dogadujemy się i zgadzają się na cenę i wszystko ok, a jak przyjadą to chcą żeby jeszcze zniżka była bo na cały tydzień są, dzieciaków może w ogóle nie liczyć (jak by nie zużywały w ogóle prądu i wody), a do tego są jeszcze niewspomniane przy rezerwacji 2 osoby więcej za które nie chcą płacić bo "prześpią się na materacu". Raz kurde trafiłem gościa który powiedział krótko "też mam biznes i rozumiem że chcecie zarobić" zapłacił bez szemrania i jeszcze podziękował, a jak przyszło dopłacić za dodatkową osobę to nie było żadnego problemu z jego strony.
Polski naród jest pierdolnięty pod tym względem... wszystko by chcieli za darmo... ale co zrobić, człowiek żyje w tym kraju bo kocha, jak upośledzone dziecko.
Tradycyjnie Polak chce żeby usługa była wykonana i jeszcze chce mieć to zrobione porządnie i za półdarmo.
Każdy chce zarobić jak najwięcej, ale jak ma już dać komuś zarobić (tj. zapłacić za usługę) to kurwa wielki kutwa i kawał kutasa.
Niestety bardzo często mi się zdarza trafiać takie sytuacje i kurwa szlak mnie wtedy trafia (tyczy się akurat biznesu wypoczynkowego): ludzie rezerwują, dogadujemy się i zgadzają się na cenę i wszystko ok, a jak przyjadą to chcą żeby jeszcze zniżka była bo na cały tydzień są, dzieciaków może w ogóle nie liczyć (jak by nie zużywały w ogóle prądu i wody), a do tego są jeszcze niewspomniane przy rezerwacji 2 osoby więcej za które nie chcą płacić bo "prześpią się na materacu". Raz kurde trafiłem gościa który powiedział krótko "też mam biznes i rozumiem że chcecie zarobić" zapłacił bez szemrania i jeszcze podziękował, a jak przyszło dopłacić za dodatkową osobę to nie było żadnego problemu z jego strony.
Polski naród jest pierdolnięty pod tym względem... wszystko by chcieli za darmo... ale co zrobić, człowiek żyje w tym kraju bo kocha, jak upośledzone dziecko.
Leci taki hejt, że chujnia ustawiona. Ja się więc pytam, skąd te 107 piw?
Cytat:
Leci taki hejt, że chujnia ustawiona. Ja się więc pytam, skąd te 107 piw?
Czy ty kurwa umiesz czytać? Przecież jasno napisał pod filmem:
LosowyNick napisał/a:
zanim ktokolwiek coś napisze... tak wiem, to jest ustawione ;x
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów