Kontekstu nie znam, ale trochę nasz rodak przesadził i jego panienka.
Kontekstu nie znam, ale trochę nasz rodak przesadził i jego panienka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I wojna światowa pewnie także była ustawiona.
Była pewnie także ustawiona, w odróżnieniu do poczęcia Ciebi i narodzin. Ustawiacze jak zydokomuna, masoneria komuniści i Rockefellerowie nie zapukali do twoich rodziców.
Jesteś tak głupi że nie ma słów aby to opisać. Uważam iż jesteś tchórzliwą otyłą ciotą na garnuszku dwóch ojców.
Zmień nicka na „Sraka”
Ty pewnie z tych co z maczetami lecą na innych bo szaliczek w złym kolorze? To jest ta Twoja odwaga, o której mówisz?
Ludzie nie walczą o kraj tylko o dom i rodzinę, a jak kurwy w rządzie rozpierdalają domy i rodziny, to nie dziw się że nie ma komu walczyć za taki kurwidołek.
ginąć za jakieś gówno nazywane krajem, to chyba potrafią tylko przygłupy, które nigdy za granicą nie były
Powiedz, jak jakieś silne państwo zacznie napadać inne kraje jeden za drugim i jak już nie będzie kolejnej "zagranicy", to gdzie cioty takie jak ty będą spierdalać?
Bardzo dobrze mu powiedział na ukrainie trwa mobilizacja niech jedzie umierać za ukrainę
"Umierać" za ojczyznę to tylko polaczki umieją - patrz: powstanie warszawskie - nazywane przez psychopatów "moralnym zwycięstwem"
Po pierwsze ratuje się życie-rodziny i swoje. Potem jak masz ochotę to wracaj w okopy i giń za polityków. Tuska, kaczora, morawieckiego, kogo chcesz. Zmieni się władza i okaże się, że na darmo siedziałeś w okopie. Prawda jest taka, że pisiory zafundowały nam śmiertelnego wroga na wieki i omal nie wplątały w wojnę. Gdyby rządził tfusk wojna trwałaby tydzień, nie byłoby embarga na węgiel, ropę, gaz- na Ukrainie nie ma. Wojna trwa bo taki plan- do ostatniego Ukraińca, żeby już się nie podnieśli. Jeden sprawny atak kindżałem i nie ma komika, nie ma ich knesetu, nie ma wojny. Stracili 1/3 ludzi. Nikt z tego nie podniesie się przez 100 lat.
Zauważyłem, że niechęć albo nienawiść do Ukraińców to domena elektoratu PiS i Konfederacji, czyli dołów społecznych w Polsce. Normalni ludzie tak się nie zachowują.
Źle zauważyłeś. To pisiory wspierały komika w parciu do wojny razem z borysem dżonsonem. To pisiory zrobiły z nas kraj tranzytowy wsparcia militarnego, co całkowicie usprawiedliwia do dziwnego wybuchu na lotnisku wojskowym, torach-ruskie tak potrafią, że nikt nic nie wie. To pisiory zafundowały nam miliony uchodźców i w sumie 100% inflacji. To pisiory oddały 1/3 uzbrojenia co nas skreśla w stosunkach z Rosją na długie lata. Trzeba było ludziom pomóc, ale tej wojny dałoby się uniknąć. Ludzie żyliby, kraj by istniał. Zostaliśmy wszyscy bardzo oszukani.
Źle zauważyłeś. To pisiory wspierały komika w parciu do wojny razem z borysem dżonsonem. To pisiory zrobiły z nas kraj tranzytowy wsparcia militarnego, co całkowicie usprawiedliwia do dziwnego wybuchu na lotnisku wojskowym, torach-ruskie tak potrafią, że nikt nic nie wie. To pisiory zafundowały nam miliony uchodźców i w sumie 100% inflacji. To pisiory oddały 1/3 uzbrojenia co nas skreśla w stosunkach z Rosją na długie lata. Trzeba było ludziom pomóc, ale tej wojny dałoby się uniknąć. Ludzie żyliby, kraj by istniał. Zostaliśmy wszyscy bardzo oszukani.
Pisałem o ich elektoracie, a nie o rządzie PiS.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów