Stara ale kultowa gwiazda internetu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja w tej sytuacji jestem po stronie menela, nienawidzę jak gówniarzeria do starszych od siebie nie zwraca się z szacunkiem :/ szkoda że menel nie miał gnata albo kosy i im przymusowej wizyty u lekarza nie załatwił....
Do nauki kurwa!
Nie no koleś mnie rozjebał. Że mu pikawa nie pierdolca nie dostała... Ale by był wtedy zabawowy hardzik .
Nie no koleś mnie rozjebał. Że mu pikawa nie pierdolca nie dostała... Ale by był wtedy zabawowy hardzik .
Twój Stary napisał/a:
Fajne akcje w teatrze? Jak ostatnio w teatrze odpierdalalismy fajne akcje to nas z niego wyrzucili
A na kreglach to i owszem, np wooooow uderzylem w trzy a przewrocilo sie pieeeeec ale akcja stary !!!
masz w profilu 25 lat, zachowujesz się tu jak 17 latek w burzy hormonalnej. Nic nie poradzę, że lubisz jakieś plebejskie zabawy.
Normalni ludzie nie robią takich rzeczy, jak te ćmoki na filmiku
Ja w tej sytuacji jestem po stronie menela, nienawidzę jak gówniarzeria do starszych od siebie nie zwraca się z szacunkiem :/ szkoda że menel nie miał gnata albo kosy i im przymusowej wizyty u lekarza nie załatwił....
też jestem zdania że każdy osiedlowy menel z żółtymi papierami powinien miec gnata i kose.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów