(Nie, nie będzie BONK'a więc kto liczy na to może nie odpalać)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Nie dość, że z zachowania czarny to jeszcze gada jak typowy czarny...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tępić takie kurwy !
wy to macie chyba po 15 lat ,moja chata moje podwórko jak będę chciał to paczkę będę trzymał na podwórku 10 lat jak mi się spodoba, chuj ci do tego .. takim jak ty powinni upierdolić łapy przy samej dupie !
Dymson30 napisał/a:
To samo właśnie miałem napisać kurwa jest na chacie chłop i nie zabierze przesyłki sprzed chaty ja pierdolę
wy to macie chyba po 15 lat ,moja chata moje podwórko jak będę chciał to paczkę będę trzymał na podwórku 10 lat jak mi się spodoba, chuj ci do tego .. takim jak ty powinni upierdolić łapy przy samej dupie !
Nie mają tam przesyłek rejestrowanych? Dostarczania do rąk własnych? Paczkomatów? Średniowiecze
Ppoolicjjaaa napisał/a:
Tępić takie kurwy !
racja, twoja chata, twoje podwórko, ale z takim naiwnym myśleniem sam masz chyba niespełna 15 lat
możesz obłożyć się złotem i przejść się po dzielnicy rodem z lat 90-tych, ale bierz pod uwagę różne skutki takiego działania
Banowanyzanic napisał/a:
A Biali Bracia to co?Każdy biały który mówi "bro" powinien być odstrzelony.. to gadka czarnuchów z jednej klatki.
robertflash napisał/a:
racja, twoja chata, twoje podwórko, ale z takim naiwnym myśleniem sam masz chyba niespełna 15 lat
możesz obłożyć się złotem i przejść się po dzielnicy rodem z lat 90-tych, ale bierz pod uwagę różne skutki takiego działania
mój dom moja twierdza . więc chuj mnie obchodzą skutki działania złodzieja. bo jak bym złapał go na gorącym uczynku w takowej sytuacji .By nie było czekaj.Jak wyciągasz łapy po nie swoje to jesteś takim samym śmieciem jak złodziej ! skoro próbujesz to tłumaczyć więc na bank masz te 15 lat i jeszcze świata nie ogarniasz....
Banowanyzanic napisał/a:
Każdy biały który mówi "bro" powinien być odstrzelony.. to gadka czarnuchów z jednej klatki.
Czarnuchy za samo oddychanie również...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów