Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:23
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Geraldinio 2025-03-30, 0:40
mamurra napisał/a:

Haha. A skąd OBOP wie, jakie wykształcenie ma respondent? Dyplomy sprawdza?
(...)

Czyli ludzie kłamią ze swoim wykształceniem bo wstyd im że głosują na partie totalitarne?

tvn24.pl/najnowsze/wybory-do-pe-2024-jak-glosowali-wyborcy-pod-wzglede...

Udowodnij że to nieprawda, albo zamilknij.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
warszawiak123 2025-03-30, 8:02
Potwierdzam to ja notowałem a Gomułka dyktował
Zgłoś
DeLux 2025-03-30, 9:06
Tzw. Mushroom management
Zgłoś
biegu86 2025-03-30, 10:30
Geraldinio napisał/a:

Czyli ludzie kłamią ze swoim wykształceniem bo wstyd im że głosują na partie totalitarne?
Udowodnij że to nieprawda, albo zamilknij.

Mi wystarczy, że artykuł napisany przez tvn to już wiem że to manipulacja
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-30, 11:29 2
biegu86 napisał/a:

Mi wystarczy, że artykuł napisany przez tvn to już wiem że to manipulacja

Czyli się poddajesz, nie udowodnisz, że to fejknius bo to są fakty. Notabene potwierdzane przez wszystkie ośrodki badań i wszystkie niezależne media przez ostatnie kilkanaście lat.

Wyznawcy pisu i konfy - jesteście debilami bez szkoły, pogódźcie się z tym, albo podciągnijcie edukację, to wam się zmieni światopogląd

podpis użytkownika

Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-30, 11:49 2
Geraldinio napisał/a:

Wyznawcy pisu i konfy - jesteście debilami bez szkoły, pogódźcie się z tym, albo podciągnijcie edukację, to wam się zmieni światopogląd

W dodatku, zakompleksionymi debilami, o czym świadczy brandzlowanie się tytułami naukowymi swoich (np. dr Nawrocki). Szczególnie w PiSie. A już te rozmodlone gnojki z Radia Maryja mają na tym punkcie kompletnego p🤬lca. Dowód, że religijność nie idzie w parze z wykształceniem, ani z rozumem.
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-30, 11:56 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

W dodatku, zakompleksionymi debilami, o czym świadczy brandzlowanie się tytułami naukowymi swoich (np. dr Nawrocki). Szczególnie w PiSie. A już te rozmodlone gnojki z Radia Maryja mają na tym punkcie kompletnego p🤬lca. Dowód, że religijność nie idzie w parze z wykształceniem, ani z rozumem.

Religia to opium dla ciemnego niewykształconego ludu. Czegoś nie rozumiem - ingerencja boga!

Nie ma k🤬a żadnego boga, jest tylko nauka. Ta odkryta i ta, którą jeszcze musimy poznać.

podpis użytkownika

Zgłoś
biegu86 2025-03-30, 12:08
Geraldinio napisał/a:

Czyli się poddajesz, nie udowodnisz, że to fejknius bo to są fakty. Notabene potwierdzane przez wszystkie ośrodki badań i wszystkie niezależne media przez ostatnie kilkanaście lat.

Ja się nie muszę poddawać bo nie brałem udziału w dyskusji, stwierdziłem jedynie że TVN nie jest obiektywny ani trochę.
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-30, 12:26
biegu86 napisał/a:

Ja się nie muszę poddawać bo nie brałem udziału w dyskusji, stwierdziłem jedynie że TVN nie jest obiektywny ani trochę.

OBOP też jest w spisku??

gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/554787,tns-obop-w-wyborach-parlame...

Według prognoz podanych za TNS OBOP przed godz. 21, na PO głosowało więcej niż na PiS ludzi z wykształceniem wyższym i licencjatem (48 proc. do 23 proc.) oraz średnim i pomaturalnym (39,5 proc. do 29,5 proc.). PiS wygrało z PO wśród wyborców z wykształceniem podstawowym (47 proc. do 23 proc.) i zawodowym (39 proc. do 30 proc.).

podpis użytkownika

Zgłoś
mazga50 2025-03-30, 12:48
Gomółka był otwarcie antyżydowski, dlatego nie dziwią mnie ataki beznapletkowców na tego wielkiego polityka.
Zgłoś
michalk0072 2025-03-30, 14:49
żmij napisał/a:

Należy zawsze wierzyć we wszelkie cytaty zamieszczone przez kogokolwiek w internecie.
~Arystoteles, grecki filozof

Tak naprawdę to powiedział Abraham Lincoln.
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-02, 14:03
żmij napisał/a:

Należy zawsze wierzyć we wszelkie cytaty zamieszczone przez kogokolwiek w internecie.
~Arystoteles, grecki filozof

nie Arystoteles, tylko Arystofanes nieuku
Zgłoś
mamurra Wczoraj 23:41
Geraldinio napisał/a:

Ludzie kłamią co do swojego wykształcenia, bo mają najwyżej niepełne średnie i się wstydzą.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem