Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha. A skąd OBOP wie, jakie wykształcenie ma respondent? Dyplomy sprawdza?
(...)
Czyli ludzie kłamią ze swoim wykształceniem bo wstyd im że głosują na partie totalitarne?

tvn24.pl/najnowsze/wybory-do-pe-2024-jak-glosowali-wyborcy-pod-wzglede...
Udowodnij że to nieprawda, albo zamilknij.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Czyli ludzie kłamią ze swoim wykształceniem bo wstyd im że głosują na partie totalitarne?
Udowodnij że to nieprawda, albo zamilknij.
Mi wystarczy, że artykuł napisany przez tvn to już wiem że to manipulacja
Mi wystarczy, że artykuł napisany przez tvn to już wiem że to manipulacja
Czyli się poddajesz, nie udowodnisz, że to fejknius bo to są fakty. Notabene potwierdzane przez wszystkie ośrodki badań i wszystkie niezależne media przez ostatnie kilkanaście lat.
Wyznawcy pisu i konfy - jesteście debilami bez szkoły, pogódźcie się z tym, albo podciągnijcie edukację, to wam się zmieni światopogląd

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Wyznawcy pisu i konfy - jesteście debilami bez szkoły, pogódźcie się z tym, albo podciągnijcie edukację, to wam się zmieni światopogląd
W dodatku, zakompleksionymi debilami, o czym świadczy brandzlowanie się tytułami naukowymi swoich (np. dr Nawrocki). Szczególnie w PiSie. A już te rozmodlone gnojki z Radia Maryja mają na tym punkcie kompletnego p🤬lca. Dowód, że religijność nie idzie w parze z wykształceniem, ani z rozumem.
W dodatku, zakompleksionymi debilami, o czym świadczy brandzlowanie się tytułami naukowymi swoich (np. dr Nawrocki). Szczególnie w PiSie. A już te rozmodlone gnojki z Radia Maryja mają na tym punkcie kompletnego p🤬lca. Dowód, że religijność nie idzie w parze z wykształceniem, ani z rozumem.
Religia to opium dla ciemnego niewykształconego ludu. Czegoś nie rozumiem - ingerencja boga!
Nie ma k🤬a żadnego boga, jest tylko nauka. Ta odkryta i ta, którą jeszcze musimy poznać.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Czyli się poddajesz, nie udowodnisz, że to fejknius bo to są fakty. Notabene potwierdzane przez wszystkie ośrodki badań i wszystkie niezależne media przez ostatnie kilkanaście lat.
Wyznawcy pisu i konfy - jesteście debilami bez szkoły, pogódźcie się z tym, albo podciągnijcie edukację, to wam się zmieni światopogląd
Ja się nie muszę poddawać bo nie brałem udziału w dyskusji, stwierdziłem jedynie że TVN nie jest obiektywny ani trochę.
Ja się nie muszę poddawać bo nie brałem udziału w dyskusji, stwierdziłem jedynie że TVN nie jest obiektywny ani trochę.
OBOP też jest w spisku??
gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/554787,tns-obop-w-wyborach-parlame...
Według prognoz podanych za TNS OBOP przed godz. 21, na PO głosowało więcej niż na PiS ludzi z wykształceniem wyższym i licencjatem (48 proc. do 23 proc.) oraz średnim i pomaturalnym (39,5 proc. do 29,5 proc.). PiS wygrało z PO wśród wyborców z wykształceniem podstawowym (47 proc. do 23 proc.) i zawodowym (39 proc. do 30 proc.).
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Należy zawsze wierzyć we wszelkie cytaty zamieszczone przez kogokolwiek w internecie.
~Arystoteles, grecki filozof
Tak naprawdę to powiedział Abraham Lincoln.
Należy zawsze wierzyć we wszelkie cytaty zamieszczone przez kogokolwiek w internecie.
~Arystoteles, grecki filozof
nie Arystoteles, tylko Arystofanes nieuku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie