📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
A co miał robić? Do roboty bez rąk go nie wezmą to pewnie siedział w domu i się uczył.
A konia wali stopą ? Chyba że mu szczęście po pechu dopisało i znalazł handjob women-a lub mena jak kto woli.
Ale ma wielkie pryszcze na kikutach
lunaa napisał/a:
I tak akordów nie zagra
Kikut + kikut + nos = 3 różne dźwięki. Zagra.
Chopina teraz.
Their stuff at least sticks together"
Nic nie jest wymówką...
...jeśli tylko się chce.
Jakoś kurwa nie widzę tego stwierdzenia, jeśli chciałby stać na rękach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów