📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo nie jeździ się samochodem wzdłuż po chodniku (zwłaszcza tyłem ) ale do wieśniaków to jeszcze nie dodarło.
Henboh napisał/a:
Wszystko ładnie pięknie, tylko to nie wygląda na drogę, więc zombi zjebało, ale to kierowca spierdolił po całości.
No racja, typ pewnie nie miał prawa tam być, tylko dlaczego w takim razie to ona będzie kaleką a kierowcę czeka mandat?
Jak dla mnie to dla kierowcy jest małe "ups" a to babka popełniła życiowy błąd nie patrząc gdzie lezie.
Oczywiście można dywagować ile kierowca przepisów złamał, ale marne z tego pocieszenie dla babki, która jeżeli przeżyła, to będzie srała do woreczka siedząc na wózku.
Dlatego po ścieżkach i chodnikach się nie jeździ !!!!
Ahhh te telefony ciągle jest coś lepszego. Niż własne przejechane
zbigniewz napisał/a:
a gość jechał po chodniku ...
Tak się właśnie kończy jeżdżenie po chodniku. Ja jeżdżenie po chodniku powinna być kara w postaci odebrania prawa jazdy na dwa lata oraz 10 tys grzywny.
Ale oglądając filmy na kanałach takich jak Samochodoza, Konfitura czy Stop Cham Warszawa mam wrażenie, że do niektórych jeszcze nie dotarło, że jeżdżąc po chodniku stwarzają śmiertelne zagrożenie dla pieszych.
A każdy kto pisze, że baba się w telefon patrzyła i lazła jak święta krowa jest debilem i inwalidą umysłowym. I po każdym takim skurwysynu powinien taki bus przejechać - koniecznie załadowany.
Oczywiście te sadolowe wysrywy o tym że ofiara też winna już nie mogę o tym czytać, w moim mieście śmieciarka rozjechała emerytkę na trakcie pieszo-rowerowym bo babcia nie miała takiego refleksu i kondycji żeby uskoczyć, i co też zjebała? W telefon na 100% nie była wpatrzona bo jedyny jaki miała to taki z nakręcaną tarczą... już nie wspominając o osobach upośledzonych, niepełnosprawnych, dzieciach itd.
Idąc chodnikiem w parku nie patrze czy przypadkiem zaa krzaków nie wyjedzie mi dostawczak kurwa jego mać i wy też tak nie robicie więc skończcie pierdolić, jakby za taką jazdę i potrącenie kogoś była by surowa kara bezwzględnego więzienia to nigdy nikt by nie ryzykował..
Idąc chodnikiem w parku nie patrze czy przypadkiem zaa krzaków nie wyjedzie mi dostawczak kurwa jego mać i wy też tak nie robicie więc skończcie pierdolić, jakby za taką jazdę i potrącenie kogoś była by surowa kara bezwzględnego więzienia to nigdy nikt by nie ryzykował..
ale wy wszyscy jesteście popierdoleni mocno. Kurwa ten debil jedzie jakimś deptakiem. Chuj, że baba patrzy w telefon. Wy też kurwa tak robicie ale to ten debil jechał po deptaku. A jak dziesko by tam szło to co? Jebani pojebańcy z was.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów