Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawość świata zwyciężyła. I brak poczucia zagrożenia.
Widząc filmy z tego syfiastego kraju, mam wrażenie ze ta funkcja jest tam nie zasubskrybowana.
Kurwa, stać ich na kamerkę, żeby monitorować...ale zabezpieczyć balkonik to już ciule nie potrafią ...!!!!
Balkon jest zabezpieczony - ma barierki. Po prostu dziecko ma głupich rodziców, nie zwalaj na właściciela bloku bo ten nie ma sobie nic do zarzucenia w tym wypadku. Wg ciebie to świat ma być pancerny i obity materacami bo jakieś debile mają gówniaka, czy jak?
Ciekawe czy są ciapate aniołki ?
Nie ma, dostają skrzydełka i wracają jako nietoperze
Ciekawość świata zwyciężyła. I brak poczucia zagrożenia.
Trudno, żeby (na oko) dwuletni gówniarz miał poczucie zagrożenia. Choćby był nie wiem jak biały.
Ogólnie to jest tak: albo stoisz nad takim dzieciakiem 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu - wtedy jesteś rodzicem nadopiekuńczym albo zgoła toksycznym. Natomiast jeśli tego nie robisz, ale zajmujesz się utrzymaniem domu, sprzątaniem, robieniem obiadu, myciem zębów, piciem herbaty itp., wtedy gówniarzowi zajmie dokładnie dwie minuty twojej nieuwagi, żeby spierdolić się z 10 piętra albo - jeśli mieszkasz na parterze - wjebać się pod samochód.
Tak że tak.
Trudno, żeby (na oko) dwuletni gówniarz miał poczucie zagrożenia. Choćby był nie wiem jak biały.
Ogólnie to jest tak: albo stoisz nad takim dzieciakiem 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu - wtedy jesteś rodzicem nadopiekuńczym albo zgoła toksycznym. Natomiast jeśli tego nie robisz, ale zajmujesz się utrzymaniem domu, sprzątaniem, robieniem obiadu, myciem zębów, piciem herbaty itp., wtedy gówniarzowi zajmie dokładnie dwie minuty twojej nieuwagi, żeby spierdolić się z 10 piętra albo - jeśli mieszkasz na parterze - wjebać się pod samochód.
Tak że tak.
Wystarczy mieć trochę wyobraźni ogarniać swoje dziecko komunikatywność żeby wiedzieć kiedy zaczyna kumać... a tak ogólnie to chyba dziecko w wieku maks. 3 lat wiadomo zupełnie nie świadome to jakaś klatka schodowa bardzo prawdopodobne brak zamknięcia drzwi i idę robić obiad oglądać telenowele mały bawi się w pokoju proste że 90% takich przypadków to wina opiekunów/rodziców. Jednak ciężko kogoś winić, raczej tylko przy karygodnych zaniedbaniach/
[ Dodano: 2024-06-18, 23:31 ]
Karać nie winić Zawiasy w takich przypadkach lecą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów