📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:39
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor napisał/a:
Najpierw utnij łeb, oskub i wypatrosz.
Potem jak wolisz, możesz ze związanymi nogami kłaść ją na jabłkach.
Za późno napisałeś. Zrobiłem w innej kolejności i teraz biega goła bez piór po podwórku.
213213 napisał/a:
bo nie umiesz używać przypraw
murzyna zjadasz??? to tak jakbyś zjadł gówno. zatem życzę smacznego.
Chyba robili ze dwie próby generalne, aktor ujebany jak po trzecim zakopywaniu.
To z Hanoweru na 100%
Dobra a co dalej?
Jaten napisał/a:
To chyba nie pierwsza próba, gościu wygląda jakby go już ze cztery razy zakopywali,
ale rodzina twarda jest
taa twarda-oni poprostu nie maja kasy
Dżepetto napisał/a:
Ustawka dla debili z minusowym IQ.
Sam jesteś ustawka. Pierwszy raz kurwa murzynowo wisisz??!
Jaten napisał/a:
To chyba nie pierwsza próba, gościu wygląda jakby go już ze cztery razy zakopywali,
ale rodzina twarda jest
A to nie baba czasami??
@Atlasss: fakt, masz rację, zwykle puszczam bez dźwięku, z dźwiękiem oczywista oczywistość no i teraz patrząc uważniej można zauważyć cycki oraz kończyna dolna wybitnie samicowata
Jaten napisał/a:
ale rodzina twarda jest
Widać reżyser perfekcjonista. Było kilka dubli zanim uznał, że materiał nadaje się do pokazania szerszej publiczności.
Pablohasan85 napisał/a:
nie ma dobrych murzynów
Przecież dobry jeszcze. Z takim zapasem tłuszczu dużo przepracuje na roli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów