Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A kogo kurwa obchodzi jakiś tam wołyń. Ja mam na to wyjebane i chuja na to kładę. Zajebali Polaczka to zajebali i po chuj o tym gadać. Było minęło. Liczy się tu i teraz!
a kogo kurwa obchodzą twoje pedalskie wypociny, zdechniesz i chuj ci w dupe do trumny
Ładnie ci ten tępy beret propaganda proukrowska wyprała.Kazdy kto jedzie po śmieciach banderowskich jest twoim zdaniem onucą czy ruskim trolem haha
Spójrz w kalendarz i zobacz który mamy rok i zdejmij plakat zbrodniarzy ak bo matka sie ciebie wstydzi.
jak i twojej babce, czy matce. Jebać całe kurestwo na wschód od Buga.
Kot dał ci głos ? Teraz biedne kurwy banderowskie. Rojava? Palestyna ? Koptowie w Egipcie? No tak za daleko.
Zobacz maps.google.pl i z całej siły wysil ten orzeszek który masz w tym pustym garnku i zastanów się obok kogo chcesz postawić swój dom.
wy jebane kurwy powinniscie dziekować DLAla Putina bo to wlasnie on uraotwał Europe
A jak sie juz nauczysz pisac poprawnie po polsku, to idz i jebnij ruskiego samogonu szklane i jebnij sie w łeb.
hahaha jaka skladnia zdania
Jeden zwykły chuj to ty jesteś tak jak ta zjebana pizda co kopie jak czarnuch.
morda tam wschodnia kurwo
UPAdlinskie kurwy czy ruskie?
UA czy RUS , pierwszy byś poleciał na nie jakby Ci chciały dać
UA czy RUS , pierwszy byś poleciał na nie jakby Ci chciały dać
oczywiście bo do tego i tylko tego się nadają
Ci wszyscy co tak bronią ukrainców to te całe bydło co było za wprowadzeniem paszportów covidowych i nakładaniem kar dla antyszczepionkowców, wy jebane kurwy powinniscie dziekować dla Putina bo to wlasnie on uraotwał Europe przed covidem xD banda jebanych zmanipulowanych szmat które myślą że coś wiedzą bo im kolega powiedział, ścierwa.
ja osobiscie sram na obie te nacje, nawet jak nas przeproszą to bym miał to w chuju, niech zdychają.
Tylko się nie zesraj, chwaląc putlera jest zwykły ruSSki głupek. Nie szczepiłem się, nie chodziłem w maseczce, pukałem się w głowę, gdy mówiono o szczepieniach, ale wiem jak wyglądają małe dzieci na granicy, które zimą muszą uciekać przed ruSSką swołoczą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów