📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wierzycie w te gimnazjalne bojdy i prowokacje dla fejmu? ?widac na jakim poziomie juz jest ten serwis.jezeli moderator to wrzuci lto gratuluje profesjonalizmu.
link do originalnego zdjecia
wielicka-szarow.pl/tag/usg/
dziekuje
link do originalnego zdjecia
wielicka-szarow.pl/tag/usg/
dziekuje
Ten kawał jest co chwile wałkowany na rożnych stronach.... i co kilka miesięcy wypływa na nowo... Wg mnie mało śmieszny.
No tak, później taki Tomasz wchodzi na fb i widzi że mamusia w dupę nie bierze...
Dehumanizacjusz napisał/a:
Piercingi i tatuaże sobie robią, a w dupę nie bo boli... baby kurwa.
Skoro nie widzisz różnicy między seksem analnym a zrobieniem se pierścionka to kurwa myślisz tak samo jak ja Ma boleć. I płakać.
każdy jebany w dupę platfus powinien mieć odebrane 500 plus,
a ten jakoś ominął system
huj ci w dupę
a ten jakoś ominął system
huj ci w dupę
I na takie chwasty idzie 500 z moich podatków, czas stąd spierdalać...
nazwa miejscowosci sluszna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów