,,nie pójdzie za letki jest" widok kierowcy uderzającego głową o podsufitkę bezcenny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sebi88pl napisał/a:
widziałem wiele rzeczy w życiu ale wieśniak niemogący wyjechać z pola to masakra
3/4 z Was jebanych mieszczuchów nigdy nie miało w rękach siekiery, łopaty ani nie pracowała na roli i macie czelność wyśmiewać się z ludzi którzy zapierdalają cały rok żeby ten kraj miał co jeść.
To nie oni są wieśniakami tylko WY ! Bo "wieśniak" to nie kwestia pochodzenia tylko stan umysłu.
To jest sadistic czy forum rolnicze? Bo już sam nie wiem...
to jest forum dla malkontentów i ludzi wiedzących wszystko najlepiej, nie przebierających w słowach i pierdolących tylko po to zeby pierdolić 3/4 ludzi tu, gdyby było takich mądrych jak wyszczekanych to w tym kraju naprawdę byłoby dużo lepiej, niestety wszyscy mocni w gębie a jak przychodzi co do czego to jedyne co mogą to dobiec do końca łańcucha i zaszczekać
Zajebiście! Agroportal się zrobił z sadistica. Czekamy na hello kitty i pioseniki nickelback!! Nic tylko strzelić sobie w łeb!
Dzeremi Klarkson (16l. znawca) - "he can't do it, he's net heavy enough !!
dziaad napisał/a:
Czekamy na hello kitty
Nawet nie użyłeś szukajki, chuja wiesz o tym portalu. Masz na osłodę.
sadistic.pl/hello-kitty-nieco-inaczej-vt7773.htm
to byl moj pierwszy obejrzany dzisiaj filmik i ostatni ,odechcialo mi sie sadistica
to bylo zbyt sadystyczne
ide na kwejka
to bylo zbyt sadystyczne
ide na kwejka
oprócz drogich ciągników chłopcy na wsi mają komórki z dobrymi kamerkami.
Gdyby nie ten "wiesniak" to chleba buraku byś nie miał, typowy warszawiaczek
Do fri.K Przyczepa Wielton 12 ton. Co to jest frontera chyba nowy model jakiś ? Zetor Forterra 95 90 KM Przyczepa jest na normalnych kołach. Nie było tam mokro więc sie raczej nie "zagłębiała". A w rolnictwie używa się takie 2 osiówki bo do tandemu raczej nie podepniesz 2 przyczepy. Widać na początku że podczas ruszania ciągnie na 4 koła. Nowy złom ? Ty pewnie o takim zakupie możesz pomarzyć tylko ;d Gdyby miał obciążnik na przednim tuzie pewnie by dał rada.
@basior88
C330 power :=)
C330 power :=)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów