Więcej info ---> http://zabrze.naszemiasto.pl/artykul/galeria/2108894,manifestacja-przeciw-romom-w-zabrzu-mimo-zakazu-sie-odbyla,id,t.html#3d61cbe95ba60318,1,3,5
Więcej info ---> http://zabrze.naszemiasto.pl/artykul/galeria/2108894,manifestacja-przeciw-romom-w-zabrzu-mimo-zakazu-sie-odbyla,id,t.html#3d61cbe95ba60318,1,3,5
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta... Bo najbardziej Polskę okradają cyganie. Panie, kwoty sięgają miliardów Czemu zawsze narodowcy szukają sobie wrogów, którzy są słabi i nic nieznaczący? Nie mówię, że brudasy są ok, ale są ważniejsze problemy (jak to często powtarzają prawicowcy, gdy piśnie się słowo o kochanym kościółku).
Chałwa Wielkiej Polsce!
Wypad z Sadola cyganie!
Chuj Wdupe Narodowcom!
To nie była manifestacja przeciwko cyganom, tylko przeciwko przestępczości cygańskiej.
Ale chuj z tym.
Ważniejsze jest to, że w naszym demokratycznym kraju zabrania się publicznych zgromadzeń. Pamiętajcie że media zawsze pokażą temat tak jak im się podoba, i aby wyrobić sobie zdanie należy po prostu tam być i zobaczyć wszytko na własne oczy.
Ograniczanie praw do zgromadzeń nie jest czymś dobrym...
I jeszcze jedno : Łapy ucinać złodziejom i problem się zam rozwiąże. Mordą ciężko portfel zajebać.
Ufff, dobrze że mamy tych dzielnych narodowców, można spać spokojnie.
dobrze że mamy Ciebie wielki działaczu najlepiej siedzieć na dupie i pierdolić zza monitora
Lepiej zająć się cyganerią która w przeciwieństwie do Czech czy Rumuni zajmuję mniejszą mniejszość, a pomijać rząd który okrada i niszczy ten kraj na każdy możliwy sposób
Chuj Wdupe Narodowcom!
nawet nie wiem jak na to odpisać, co jak co ale powiedzieć że narodowcy nie zwracają uwagi na złodziejski rząd to trzeba być kompletnym lemingiem. Powiedz mi jakiej "walki" z rządem oczekujesz? podpalenie sejmu? zamach na Tuska? każde radykalniejsze działanie będzie określone jako "wybryk chuligański" lub "faszystowska rewolucja"
dobrze że mamy Ciebie wielki działaczu najlepiej siedzieć na dupie i pierdolić zza monitora
nawet nie wiem jak na to odpisać, co jak co ale powiedzieć że narodowcy nie zwracają uwagi na złodziejski rząd to trzeba być kompletnym lemingiem. Powiedz mi jakiej "walki" z rządem oczekujesz? podpalenie sejmu? zamach na Tuska? każde radykalniejsze działanie będzie określone jako "wybryk chuligański" lub "faszystowska rewolucja"
Siedzę i pierdolę ale w przeciwieństwie do ciebie zaczynam zdania dużą literą a kończę kropką jak to w języku polskim przystało gimbo-patrioto.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów