📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdyby dbano o edukację czarnych, Latynosów czy muslimów a nie nakurwiało się w nich herą, bombami czy wszystkim co włodarzom wlazło w łapy to był by dzisiaj spokój. Państwa arabskie same by się zaczęły laicyzować. Cecha rozwoju. Nikogo by nie ruszał kolor skóry czy pochodzenie. Czy ktoś sra się do "żółtych"? Raczej jara ich dokonaniami i siłą gospodarczą poszczególnych krajów. Wiadomo nie wszystkich.
Akurat zachowania rasistowskie w kierunku murzynów-piłkarzy to już totalny szczyt debilizmu. Takim piłkarzem nie zostaje się od tak, trzeba zapieprzać całe życie, wyrzekać się wielu rzeczy, no i ogólnie - być ogarniętym człowiekiem. W porównaniu do czarnucha kopiącego piłkę za gruby hajs to jedynym przegrywem jest ten Sebix jeden z drugim, którego często ledwo stać, żeby takiego murzyna sobie pooglądać przez 90 minut raz w tygodniu.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Największym rasistą jest planeta ziemia - stworzyła cyganów złodziejami i żebrakami, murzynów, latynosów agresywnymi nierobami, a arabów połączyła w jedną, destrukcyjną sektę. Z pewnymi odstępstwami, ale tak nielicznymi, że o każdym przypadku można by nakręcić wciągający reportaż.
Najgorsi są jednak biali heteroseksualiści - ci niewdzięcznicy nie dość że uczciwie pracują, mają zamożne państwa, to na dodatek (co jest bardzo rasistowskie) mając czasami czelność bycia z siebie dumnymi.
Najgorsi są jednak biali heteroseksualiści - ci niewdzięcznicy nie dość że uczciwie pracują, mają zamożne państwa, to na dodatek (co jest bardzo rasistowskie) mając czasami czelność bycia z siebie dumnymi.
Ale że o co chodzi, że kibole korzystają z każdej możliwości, żeby dopierdolić się do graczy przeciwnika?
Strasznie podobała mi się reakcja Daniego Alvesa. Pokazał, że ma wyjebane na to, a takie reakcje jak Eto'o czy Balotellego to tylko woda na młyn dla tych trybunowych krzykaczy.
Strasznie podobała mi się reakcja Daniego Alvesa. Pokazał, że ma wyjebane na to, a takie reakcje jak Eto'o czy Balotellego to tylko woda na młyn dla tych trybunowych krzykaczy.
a ja nie jestem rasistą. Na dowód tego, mam w domu kolorowy telewizor,
Większości z tych, którzy rzucają banany i wyzywają tych Murzynów, nawet na własnego Murzyna nie stać!
martinkane
Nie pierdol. Gdyby ci biali, zajebiści Europejczycy nie zrobili sobie z Afryki kolonii i specjalnie nie hamowali tam rozwoju,żeby łatwiej kontrolować tubylców to kto wie, może dzisiaj to ty byś marzył o życiu w dostatku na czarnym kontynencie. Pierwszy przykład z brzegu - wieloletnią wojnę w Angolii można było szybciej zakończyć, ale Europejczykom nie było to po drodze z powodu kopalni diamentów, które w większości lądowały w Antwerpii oraz sprzedawano tam tysiące ton broni, która nie pochodziła a Afryki.
Nie pierdol. Gdyby ci biali, zajebiści Europejczycy nie zrobili sobie z Afryki kolonii i specjalnie nie hamowali tam rozwoju,żeby łatwiej kontrolować tubylców to kto wie, może dzisiaj to ty byś marzył o życiu w dostatku na czarnym kontynencie. Pierwszy przykład z brzegu - wieloletnią wojnę w Angolii można było szybciej zakończyć, ale Europejczykom nie było to po drodze z powodu kopalni diamentów, które w większości lądowały w Antwerpii oraz sprzedawano tam tysiące ton broni, która nie pochodziła a Afryki.
Tego tu nie może zabraknąć.
Ciekawe co sobie taki Seba myśli jak mu jakoś wreszcie błyśnie w umyśle, że ta małpa w tydzień zarabia więcej niż on przez całe życie.
To musi być smutne dla Seby
To musi być smutne dla Seby
tubylec napisał/a:
martinkane
Chyba sobie jaja robisz! Hamowali rozwój Afryki uzdatniając wodę, szczepiąc ludzi, przynosząc im edukację i technikę?!? Od czasu pojawienia się białego człowieka w Afryce jej populacje zwiększa się o około 100 milionów ludzi co każdą dekadę. Myślisz, że skąd to się bierze jak nie ze zdobyczy cywilizacyjnych, które przynieśli biali??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów