Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, zwłaszcza ty wiesz jaką ponosi się odpowiedzialność jak się wchodzi na trybunę z zorganizowanymi kibicami. Nie klaszczesz, siedzisz, jesz sobie, nie śpiewasz... Won. Tutaj się przychodzi kibicować, a nie oglądać mecz. Jak słów nie znasz to chociaż ustami poruszaj i tak jest na całym świecie. Tak, rozwałki po meczu... Raz na rok się stanie to media pokażą i wszyscy pamiętają, a innych rzeczy nie...
ja wiem czy tak raz na rok?
nareszcie! Bo kurwa taki jełop wpierdala ten słonecznik, śmieci gdzie popadnie a potem sprzątać nie ma komu (nie tylko na stadionach). Wg mnie słonecznik powinien być na receptę, po testach psychologicznych wykluczające niechlujnych śmiecących i głupich osobników.
Jakbyś chciał wysprzątać ten stadion (sprzątnąć wszystkie śmieci) - nie byłoby tam tych intelektualistów.
niech tylko mi ktoś zabroni wpierdalać mojego ulubionego "prażonego słonecznika z Biedronki"...
lepszy jest z Lidla
święta racja młynowego,jak chcesz dłubać to wypierdalaj z młyna na rodzinny i tam balonika jeszcze dostaniesz.
Tak, zwłaszcza ty wiesz jaką ponosi się odpowiedzialność jak się wchodzi na trybunę z zorganizowanymi kibicami. Nie klaszczesz, siedzisz, jesz sobie, nie śpiewasz... Won. Tutaj się przychodzi kibicować, a nie oglądać mecz.
Płacę za wejściówkę, robię co chcę. Więc wypierdalać :<
A tak poza tym to nie wiem czy twój tekst odebrać jako ironię
Nie, to nie ironia, a jak wypędzają gościa z trybuny na inną lub na jej obrzeża widziałem już. Jak chcesz sobie oglądać mecz to idź na trybunę, gdzie nie ma głównego dopingu.
Płacę za wejściówkę, robię co chcę. Więc wypierdalać :<
A tak poza tym to nie wiem czy twój tekst odebrać jako ironię
LWMG, a jak nazwiesz pierdolenie o żarciu słonecznika na żużlu? Nie stereotypem? Więc zamknij dziób i klękaj do miecza.
Klękać do "miecza" to Ty możesz z tym swoim śmiesznym żużlem. Wszelkiej maści pikniki, słoneczniki, trąbki i inne gówna pochodzą z żużla.
. Też racja, na żużlu też są zorganizowane ekipy.
Najbardziej ogarniętą ekipą jest Falubaz. Na tle kibiców piłkarskich, hmm, z 3 liga kibicowska.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów