📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Kurna jakie one są brzydkie
gorzej, jak któregoś dnia okaże się, że to jednak te krwiopijce nietoperze i wciągną całą mamuśkę
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
to przecież jest nietoperek xD
Bo to są Toperze...
Nie kotki, nie pieski, a nietoperze . Ale SwEeEtAs$SnNeE :*:*:*:*:* O_0
a weź spierdalaj, to jest sadistic a nie kwejk no ja kurwa ile razy jeszcze trzeba to napisać ? jakby im łby powykręcali to spoko no ale chuj mnie strzela jak widzę takie udawane "słodkosci" i autor zgarnia więcej piw niż ktoś inny który wstawia np brudasa któremu pół mordy upierdoliło i gdzie tu równość modki ? dajecie warny za przekleństwa i piwa za takie gówno, ale chyba się zapominacie że to jest sadol.
Nie zesraj się.
mam dla nich idealnego opiekuna:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów