Problem z głowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Problem z głowy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebie i to jak, ale mimo wszystko i tak rozgniatalo się to w palcach i wąchało za każdym razem gdy wyszło To było uzależniające,ktoś też tak miał?
za malo ryzu na risotto, musisz dorzucic
wir00z napisał/a:
Jebie i to jak, ale mimo wszystko i tak rozgniatalo się to w palcach i wąchało za każdym razem gdy wyszło To było uzależniające,ktoś też tak miał?
Yyyyyy.... nie ziomuś, raczej nie.
baronturbina napisał/a:
No normalne. Czasem się zbiera syf z żarcia (np pestki słonecznika) w migdałkach i trzeba temu pomóc. Łyżką lepiej idzie. A.. i jebie niemiłosiernie.
Nie,to nie jest normalne. W takim stanie migdał jest do wyjebania.
Lileniaa napisał/a:
Fuuj po co takie coś wstawiacie
ja tam lubię do tego sobie skórką pomajtać
Lileniaa napisał/a:
Oj tam
Zapraszam na Twój mały debiut tutaj
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-zdjecia-i-dyskusje-vt26918,2250.htm6205574
sadistic.pl/pokaz-swoja-dupe-zdjecia-i-dyskusje-vt442165,840.htm6207175
Lileniaa napisał/a:
A po co Ty wstawiasz jakąś azjatycką mordę na awatar?
Kolorowy napisał/a:
A po co Ty wstawiasz jakąś azjatycką mordę na awatar?
Andrzejek1 nie pierdol. Sam nicka zmieniałeś na kolorowy, do tego jesteś tu na tyle krotko, że masz chuja do gadania.
Gake napisał/a:
Dostałeś dwa brony więc już masz trzy.
Co ty kurwa lekarz jesteś?
Czy mówisz z doświadczenia???¿¿
Lileniaa napisał/a:
Po co tu zakladałaś sobie konto?
zwykła angina ropna
Gake napisał/a:
Hmm… nie raz wypierdalalem te kamienie. Może nie takie jak na filmie. Jakoś moje migdalki nie są do wyjebania.
sard napisał/a:
Czyli wycisnąć, a potem w pracy w maczku wrzucić do czisa jakiemuś kaszojadowi
Piekna sprawa, po takiej traumie młody już wtedy nigdy scierwa nie ruszy albo w ogóle żarcia którego sam nie przygotuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów