📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja Da Silvy słyszę tak: La Puta Madre . aasja sejnk jwe fnsjn fj djf df jj j jj PUTA MADRE!
Wypatroszone, oskurowane elegancko wypieczone, jakby wam głód do dupy zajrzał to byście się byli o takie żarcie
Hireronim napisał/a:
Zostań milionerem za życia, wystarczy ci bilet do Wenezueli i 15zł na wymianę ( ), o ile coś kupisz za gotówkę na miejscu
W Polsce też jakiś czas temu nie było o to trudno. A przy obecnym rządzie te czasy pewnie wrócą.
Sierioża napisał/a:
Ja Da Silvy słyszę tak: La Puta Madre . aasja sejnk jwe fnsjn fj djf df jj j jj PUTA MADRE!
No to słyszysz zle. To co opisałeś to język Corteza.
A to są Silvy z Brazylii gdzie mówi się po portugalsku. Masz tu kilka przekleństw co już nie będziesz błądził :
porra( poha)- kurwa dokładnie sperma ale oni to używają jak my kurwa,
Filo da puta -skurwysyn
Vá prą puta que pariu ( waj pra puta ki parił) - pierdol się.
Vai toma na cú(waj toma no ku) - spierdalaj a dokładnie idź w dupe
Viado( wijado) - pedał
Fila da puta- córka kurwy czyli kurwa.
Vai se foder- pierdol się.
W nawiasie napisane jak się wymawia, brak nawiasie to czytasz jak jest napisane.
NorbiX napisał/a:
świnka morska - popularne danie w Ameryce łacińskiej
Sam jesteś świnka,to jest nutria ,łosiu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów