Co udowadnia nam ten kierowca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kubica powinien to obejrzeć
@boot212
A jeździłem wielowa... Najstarszy którym jeździłem był 2002 rok, najnowszy 2014, w sumie pare marek i kilkanaście modeli. BurakoMWozami z obserwacji i doświadczenia zawodowego wiem, że jeżdzą a) wieśniacy b) półmózgi i małe penisy z małym ego c) nowobogaccy którzy intelektu tez za wiele nie mają d) najmniejsza grupa niestety, normalni użytkownicy (może 2-3%, margines błędu).
Także syneczku odbij na swoje katolstwo i jedz do kosciola swoim golfem IV 1.9 TDI z przebiegm 120k z roku 2000.
BurakoMWozy powinny być zakazane i od razu ilośc kolizji i wypadków minus 15%.
A jeździłem wielowa... Najstarszy którym jeździłem był 2002 rok, najnowszy 2014, w sumie pare marek i kilkanaście modeli. BurakoMWozami z obserwacji i doświadczenia zawodowego wiem, że jeżdzą a) wieśniacy b) półmózgi i małe penisy z małym ego c) nowobogaccy którzy intelektu tez za wiele nie mają d) najmniejsza grupa niestety, normalni użytkownicy (może 2-3%, margines błędu).
Także syneczku odbij na swoje katolstwo i jedz do kosciola swoim golfem IV 1.9 TDI z przebiegm 120k z roku 2000.
Pięknie przeorał rowa!
udowadnia ze rów melioracyjny był za płytki bo wyjechał
Gharotief napisał/a:
@boot212
Syneczku to będziesz mógł mówić jak sobie takiego zrobisz, a to trzeba mieć czym, wnioskując że jesteś z sosnowca to niebardzo to wyjdzie
Gardzę golfami i tym jebanym 1.9TDI i Tobą przy okazji, a Ty idź spinać dalej że Cię nie stać na śmigło na masce
Prze jak cygan po zasiłek
Ja tak do domu w weekendy wracam
Za dużo w DiRTa grał
Gharotief napisał/a:
prentki-blog pl/czy-samochody-bmw-powoduja-najwiecej-wypadkow/
Weź nie pierdol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów