Straż sąsiedzka czuwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Straż sąsiedzka czuwa
Wchodzę tu by tylko napisać że PiS, po, psl, sld, itd itp to nowotwór.
Dziękuję
Pozdrawiam
Dziękuję
Pozdrawiam
Kurwa durniu zajebany mułem. PiS i PO to jeden gnój kurwa. Obaj kradną i nic nie dają. Kto wierzy jakiemukolwiek politykowi jest debilem który swojego mózgu nie ma. Politycy to największe kurwy na świecie!!!! Każdy polityk to kurwa !!!
z tym dawaniem to nie galopuj, bo PO może nie daje nikomu ale tyle co PiS dał to nikt nie dał .... rydzykowi
Skejty to zjeby skurwiałe, co przedstawia dobitnie to wideo.
k***a durniu zaj***ny mułem. PiS i PO to jeden gnój k***a. Obaj kradną i nic nie dają. Kto wierzy jakiemukolwiek politykowi jest debilem który swojego mózgu nie ma. Politycy to największe k***y na świecie!!!! Każdy polityk to k***a !!!
Ostre słowa jak na jedenastolatkę.
niewiarygodne... przecież on powinien zgubić buta po tym uderzeniu z donicy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów