📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech sie wreszcie naucza wszystkie kurwy na motorach:
chcesz sie kurwa scigac pajacu to wypierdalaj na tor, a jesli nie to zdychaj na drodze publicznej tepy chuju
chcesz sie kurwa scigac pajacu to wypierdalaj na tor, a jesli nie to zdychaj na drodze publicznej tepy chuju
fejk w huj but mu spadł a przeżył
Widzicie tego w pomarańczowym, co leży? Jego trud skończony...
i co but odleciał i żyje huja sie znacie zawiodłem się na was.......
widać, że w niezłym szoku był ten koleś ale się nie dziwie jak but mu spadł
Nayebani jakiś, patrzcie go jak chodzi chwiejnie
Dokuczali Ci w przedszkolu czy coś? Weź się ogarnij przychlaście...
Precz_z_Preczem napisał/a:
Niech sie wreszcie naucza wszystkie kurwy na motorach:
moim zdaniem źle zaparkowany samochód był powodem tej kolizji, egzamin negatywny.
A mi się wydaje że ten koleś co leży to wyszedł z tego samochodu i go motocyklista skasował. No bo skąd by się te plastiki posypały. No ale z tego ujęcia ciężko stwierdzić. I na tym powinniśmy zakończyć gdyby to nie była Rosja. Czekamy więc na ujęcie z kamery z przeciwnego pasa ruchu oraz z perspektywy oczu motocyklisty:)
Jebane cymbały. Mam nadzieję, że chociaż ten drugi się zabił.
Faktycznie, wygląda, jakby typ chciał przejść przez jezdnię i wlazł mu pod motocykl.
Piortuś napisał/a:
Nayebani jakiś, patrzcie go jak chodzi chwiejnie
Ogarnąć to mogę ale twoją sukę - o ile tak ową posiadasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów