Próba wyproszenia lokatora z tarasu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kosa92 napisał/a:
Opcji jest kilka: kotlety, kompost, ringo. W każdym bądź razie minimum meskosci w tej sytuacji wymaga zdecydowanego kopa. (P..S. naprawde zenuje mnie ogladanie chlopa uciekajacego przed szopem, chihuahua lub wscieklym kotem [nie mylic z rurkowcami 1,60cm wzrostu, bo po nich niczego wiecej sie nie spodziewam])
Tu nie chodzi o strach przed samym zwierzęciem idioto tylko przed syfem jakim możemy się zarazić nawet od takiej małej glizdy jeśli nas upierdoli. Nikt normalny nie będzie ryzykował miesięcy leczenia dla 2 minut kozactwa. Ale chcesz być macho to twoja sprawa. Tylko lepiej żebym cię nie widział na oddziale gdy będziesz skomlał o szwy i zastrzyki.
Jebłem jak tą miotłą przypierdolił w legary
Podejrzewam że załatwiłoby spokojnie sprawę gdyby wziął ten kosz i przeniósł go razem z szopem spokojnie w zamknięciu albo gdyby tylko przechylił od drugiej strony tak że zwierzę by powoli wysunęło się z kosza. Bez nerwów. A tak dostał agresję za agresję.
Mieszka sobie taki szop spokojnie, a tu mu się zalągł taki dwunożny i skacze z miotłą. Każdy by się zdenerwował.
Szopy to skurwysyny.
Mi wlazł do domu, opierdolił pieczywo, zrzucił cały ociekacz talerzy i nasrał do zlewozmywaka.
Mojej kuzynce opierdolił 5 drzew z czereśni i nasrał na klapie śmietnika.
Jak kanadyjczycy widzą martwego szopa to otwierają szampana :d
Mi wlazł do domu, opierdolił pieczywo, zrzucił cały ociekacz talerzy i nasrał do zlewozmywaka.
Kupiłby sobie kij golfowy, a nie z miotłą popierdalał na bitki.
Ludzie płacą ciężki hajs żeby mieć takiego w domu a on tak po prostu wyrzuca takiego zwierza w dodatku z charakterem
@kosa92
nie wiem czemu ale jak czytam ten twoj post to mam przed oczami takiego lysego glupiego narodowca.
nie wiem czemu ale jak czytam ten twoj post to mam przed oczami takiego lysego glupiego narodowca.
.Piotrek napisał/a:
Szopy to skurwysyny.
wynika, że szopy to tacy muslimscy imigranci świata zwierząt. grandzą, biorą wszystko jak swoje, a na koniec ci jeszcze nasra...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów