📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jakiś cygański OHP?
Stary go ruchał cała noc, a wy zero współczucia. Ech ta dzisiejsza młodzież.
Często spałem na lekcjach (zwłaszcza na jenzyku Polskim) i szczerze wam powiem, że jakby mi ktoś zrobił coś takiego, to wstałbym, wziął łyka wody na rozbudzenie i zajebał skurwielowi plombę w ryj.
Co komuś przeszkadza osoba śpiąca na lekcji? Nawet jeśli chrapie to niech nauczyciel go obudzi, albo każe to zrobić uczniowi, a nie kurwa coś takiego.
Co komuś przeszkadza osoba śpiąca na lekcji? Nawet jeśli chrapie to niech nauczyciel go obudzi, albo każe to zrobić uczniowi, a nie kurwa coś takiego.
Skurwysyny, spanie to najlepsza czynność jaka można wykonać na nieużytecznych zajęciach.
Nie ma piwa.
Nie ma piwa.
Koleś pewnie napierdalał całą noc w tibie czy inne gówno, zabił bossa to teraz odsypia a ten go kurwa budzi...
ładnie się w tym gimnazjum bawicie
Za każdym razem kiedy masz ochotę się pokłócić z kimś na sadolu, wyobraź sobie, że siedzi tam własnie taka gimbaza. Od razu mija
(A sam filmik miodny)
(A sam filmik miodny)
uladrakula napisał/a:
Otóż to, jebana gimbaza. Nie ważne, ile masz lat. Jeśli piszesz jakieś chujowe skrótowce zamiast pełnych wyrażeń, to murzyńska pała Ci w oko
Jesteś taka dorosła , jestem z Ciebie dumny
Dopierdol mu jeszcze
ahhh te walki w internecie
@santaxl, po jednym komentarzu oceniasz moją przyszłość? Średnią na dzień dzisiejszy mam 3.9 ;] może z paskiem będzie jak się postaram. Po prostu nauczyciel pierdolnięty i nie da się go słuchać.
"Siema
Puszczają mi szwy na ranach jak widzę co nie którzy pierdolą w komentach na YT i FB (oczywiście czasami jak każdy je sprawdzam).
O co wam chodzi z tym ciągłym używaniem słowa gimbaza? To już się robi nudne.
Człowiek , który wymyślił to stwierdzenie w chwili narodzin najwyrazniej miał 180 cm wzrostu.
Co najmniej wkurwiające jest nabijanie się z młodych dzieciaków słuchających rapu.
Chyba te zatwardziałe zgredy zapomniały jak po drabinie wchodzili na dywan a na kupę mówili papu.
Co wy nigdy nie byliście dziećmi i wszystko umieliście i wiedzieliście?
To Wam daje prawo do poniżania młodych ludzi , istot , które się dopiero rozwijają na tej planecie a Wy im utrudniacie ten rozwój stawiając się na piedestale jako wielcy dorośli,poniżając ich w ten sposób?
Ej zgredziu ! Kto na starość będzie Ci usługiwać ? Kto jak te skurwysyny z rządu wreszcie pójdą w pizdu zajmie ich miejsce ? Kto jest przyszłością narodu i świata?
Dzieci !
Wy zatwardziali hipokryci z umysłami i sercami twardymi jak kamień nie zmienicie nic na tym świecie . Będziecie tylko truć w koło jakie to wszystko jest strasznie i chujowe bo zepsuliście sobie życie i wyżywacie się na innych.
Dzieci może nie do końca rozumieją rap ale powiem szczerzę że wolę nawet żeby te dzieci słuchały rapu , który coś niesie w przekazie niż np Lady Gaga czy innych zwyrodnialców,którzy kultywują materializm.
Swoim przekazem pokolenie wychowałem i wychowam kolejne i cieszę się z faktu że ok 35-40% moich słuchaczy to ludzie w wieku 13-17 lat.
I jeszcze jedno.
Ja też miałem kiedyś 13 lat i byłem nikim.
Aha , jak już piszę poirytowany..
Skończcie pierdolić że już nie mam przekazu jak na GZS bo WCSK to weed tape dla palaczy i dziwię się że wielu nie widzi różnicy w dostosowaniu się lirycznie pod dany projekt a zmianą przekazu . Spokojnie , ze mną wszystko ok,nie zachłysnąłem się tym co do mnie przyszło.
Po "Sentymentalnie" przeprosicie że tak mówiliście a po "Przeznaczeniu" że wogóle tak pomyśleliście.
A hajs się zgadza bo jak się jest pracowitym to się zbiera owoce .
Coś jeszcze ?
Pozdrawiam mądrych i dobrych ludzi ! "
KALI
Puszczają mi szwy na ranach jak widzę co nie którzy pierdolą w komentach na YT i FB (oczywiście czasami jak każdy je sprawdzam).
O co wam chodzi z tym ciągłym używaniem słowa gimbaza? To już się robi nudne.
Człowiek , który wymyślił to stwierdzenie w chwili narodzin najwyrazniej miał 180 cm wzrostu.
Co najmniej wkurwiające jest nabijanie się z młodych dzieciaków słuchających rapu.
Chyba te zatwardziałe zgredy zapomniały jak po drabinie wchodzili na dywan a na kupę mówili papu.
Co wy nigdy nie byliście dziećmi i wszystko umieliście i wiedzieliście?
To Wam daje prawo do poniżania młodych ludzi , istot , które się dopiero rozwijają na tej planecie a Wy im utrudniacie ten rozwój stawiając się na piedestale jako wielcy dorośli,poniżając ich w ten sposób?
Ej zgredziu ! Kto na starość będzie Ci usługiwać ? Kto jak te skurwysyny z rządu wreszcie pójdą w pizdu zajmie ich miejsce ? Kto jest przyszłością narodu i świata?
Dzieci !
Wy zatwardziali hipokryci z umysłami i sercami twardymi jak kamień nie zmienicie nic na tym świecie . Będziecie tylko truć w koło jakie to wszystko jest strasznie i chujowe bo zepsuliście sobie życie i wyżywacie się na innych.
Dzieci może nie do końca rozumieją rap ale powiem szczerzę że wolę nawet żeby te dzieci słuchały rapu , który coś niesie w przekazie niż np Lady Gaga czy innych zwyrodnialców,którzy kultywują materializm.
Swoim przekazem pokolenie wychowałem i wychowam kolejne i cieszę się z faktu że ok 35-40% moich słuchaczy to ludzie w wieku 13-17 lat.
I jeszcze jedno.
Ja też miałem kiedyś 13 lat i byłem nikim.
Aha , jak już piszę poirytowany..
Skończcie pierdolić że już nie mam przekazu jak na GZS bo WCSK to weed tape dla palaczy i dziwię się że wielu nie widzi różnicy w dostosowaniu się lirycznie pod dany projekt a zmianą przekazu . Spokojnie , ze mną wszystko ok,nie zachłysnąłem się tym co do mnie przyszło.
Po "Sentymentalnie" przeprosicie że tak mówiliście a po "Przeznaczeniu" że wogóle tak pomyśleliście.
A hajs się zgadza bo jak się jest pracowitym to się zbiera owoce .
Coś jeszcze ?
Pozdrawiam mądrych i dobrych ludzi ! "
KALI
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów