Jak wszyscy stoją to wszyscy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wy macie wygodne krzesło i chłód w samochodzie. Ja mam gorąco pod kaskiem i smród spalin. Wy stoicie ja jade.
LwG!
LwG!
zloo
Rozumiem... furia... ale własny samochód poświęcić?!
Motocyklista nie ma prawa wyprzedzac na tym samym pasie kiedy wszyscy stoja, zaztem ktos "moze" go nie widziec i smialo otowrzyc sobie drzwi stojac w korku
Rozumiem... furia... ale własny samochód poświęcić?!
Motocyklista nie ma prawa wyprzedzac na tym samym pasie kiedy wszyscy stoja, zaztem ktos "moze" go nie widziec i smialo otowrzyc sobie drzwi stojac w korku
@up
chyba ochujales do reszty, motocyklista moze wyprzedzac nawet na ciaglej o ile wykorzysta do tego tylko swoj pas, tzn nie przekroczy ciaglej,
ten zjeb po co otworzyl drzwi? wysiada na srodku ulicy? niech sobie okno otworzy
na drodze jest od chuja miejsca i dlaczego ma niby stac w tym korku? takie kurestwo zajezdzajace droge zasluguje na ryse na drzwiach i ujebane lusterko
chyba ochujales do reszty, motocyklista moze wyprzedzac nawet na ciaglej o ile wykorzysta do tego tylko swoj pas, tzn nie przekroczy ciaglej,
ten zjeb po co otworzyl drzwi? wysiada na srodku ulicy? niech sobie okno otworzy
na drodze jest od chuja miejsca i dlaczego ma niby stac w tym korku? takie kurestwo zajezdzajace droge zasluguje na ryse na drzwiach i ujebane lusterko
Ale z tego co widzę to kolo pożałuje otwarcia tych zasranych drzwi. Pręcik w dłoni, fura rozjebana ;]
ja jebe chociaz mam cinqecento
jade testowac wywrotki motocyklistow
jak sie uda wrzuce filmosa
jade testowac wywrotki motocyklistow
jak sie uda wrzuce filmosa
Motocykl nie ma prawa wyprzedzać po lewej stronie na linii ciągłej. Co innego gdyby sobie wypierdalał każdego po prawej... Fuck yeah
może z lewej, jeżeli nie ma przed nim lewoskrętu.
poza tym to nie wyprzedzanie, a omijanie a to jest duża różnica.
poza tym to nie wyprzedzanie, a omijanie a to jest duża różnica.
jakie prawo, co ma prawo w tym zasranym kraju do niekolizyjnego wyprzedzania motorem, ps. to jak sądzę nie Polska wiec nie wie pewnie niikt z was jakie tam jest prawo odnośnie wyprzedzania.
nie jestem motocyklista ale wiem ze po to jest motor aby właśnie omijać takie korki w taki sposób a ten matoł co otworzył drzwi powinien ponieść odpowiednią kare.
nie jestem motocyklista ale wiem ze po to jest motor aby właśnie omijać takie korki w taki sposób a ten matoł co otworzył drzwi powinien ponieść odpowiednią kare.
jestem pewny, że to był przypadek, gościu nie ma klimy i gorąco w aucie, a że facet jechał, no to zajebał ... będzie komisja śledcza to się dowiemy. Macierewicz i tak stwierdzi, że to wina sztucznej mgły ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów