📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no pozytywnie nastawiony koles jest g1t sam czasem tak sie pobujam jak mi jebnie
Przynajmniej koleś normalny, niejeden by za akcję z ukrytą kamerą dowcipnisiowi w ryj wyjebał a kamerą rzucił o ścianę.
Błeh, liczyłem na jakiegoś liścia albo sztuke na twarz po tym jak pokazał mu ukrytą kamerę :/
Co Wy chcecie , fajnie tańczy
Bartolomeo napisał/a:
ja zamiast patrzeć na te pląsy zostałem zatkany wyglądem pokoju. Jak mniemam to akademik? O jezusie! to jest prawdziwie sadystyczny film dla kogoś, kto mieszkał w polskim (przeciętnym) akademiku.
Nie rozumiem, na co ty narzekasz. Sam chciałbym mieć taki pokój.
A jeśli chodzi o sam taniec gościa, to cóż mogę powiedzieć... wszystkie laski są jego. -____-
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
wafel00 napisał/a:
Nie rozumiem, na co ty narzekasz. Sam chciałbym mieć taki pokój.
właśnie o to chodzi, że standard zajebisty w porównaniu do polskich akademików ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów