Takie tam true story (ponoć)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobre podejście do zimnej ryby. A jeszcze lepsze byłoby wypierdolić ją na śmietnik i znaleźć sobie normalną kobietę.
Adxs napisał/a:
^ UP
"Nie rozumiem tego "karania" i "nagradzania" seksem... To tak jakby faceci tylko czerpali z tego przyjemność"
Zrozumiesz już po "pierwszym razie"
Nie rozumiem co ma do rzeczy pierwszy raz. Napisał wyraźnie że on umie zrobić dobrze swojej kobiecie i dlatego nie ma problemów z częstotliwością, tak?
A to że seks może być kartą przetargową pewnie zarówno ja jak i on dowiemy się za jakieś 10 lat (tak ledwo co z gimbusiarni wyszedłem i się kurwa mądrze już)
Według mnie jak ją utrzymuje, daje dach nad głową, karmi, ubiera, spełnia zachcianki to powinna być wniebowzięta i chcieć się jakoś chociaż zrewanżować. Co to za wegetatywne podejście do życia żeby siedzieć na dupie w domu i czekać jak małe dziecko aż ktoś kupi możliwie często jakąś zabawkę albo będzie foch. To chyba chodzi o to żeby znaleźć partnera a nie kogoś kto zaadoptuje niewdzięczną księżniczkę. Po co takiego pasożyta utrzymywać?
Czy kolia to rodzaj obroży?
temu co ci to opowiadal mozesz powiedziec, ze moj kolega musi znac jego zone bo ja to slyszalem jeszcze w liceum, a data 2013 jest dosc aktualna... Chyba zona mu rogi przyprawia i rozpowiada co sie stalo...
W komentarzach sami faceci, zadziwiające czemu żadna dziewoja się jeszcze nie wypowiedziała? Tak z czystej ciekawości się pytam
Pewnych rzeczy lepiej nie mówić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów