ps. Piesek od 3.20
ps. Piesek od 3.20
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wow i w ogóle ale super i ten no tego ... kruwa gościu na chuj wrzucasz takie gówno do neta , ludzi wrzucających takie coś powinno się zamykać kurwa w piwnicach za zaśmiecanie internetu byle chujowym gównem w którym śmieszny jest jedynie pies ruchający pijanego kolege , ale wzgledem rzeczy ten pies ruchajacy nawalonego gościa sadistic.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gifteż jest już przejedzony bo było tego w chuj na sadolu itp
Chłopcze zielony, a czy ja to wrzuciłem? barani łbie, znalazłem, jak wszystko, więc zapytaj grzecznie a dopiero potem sie odzywaj, bo jesteś narawany jak każdy 21 letni koleś, mądry w gębie, przez internet, po drugiej stronie świata....
Chłopcze zielony, a czy ja to wrzuciłem? barani łbie, znalazłem, jak wszystko, więc zapytaj grzecznie a dopiero potem sie odzywaj, bo jesteś narawany jak każdy 21 letni koleś, mądry w gębie, przez internet, po drugiej stronie świata....
Widze znasz mnie lepiej niż ja sam kruwa jesteś wróżbita maciej kruwa . Znasz ludzi i wiesz on nich wszystko mimo że w życiu ich nie widziałeś . Kurwa idz zrób właśny program wróżenie na sadolu .
A widać jesteś kurwa nieco upośledzony bo twierdzisz że jestem kimś tam po drugiej stronie świata i prowokujesz by pokazać jakim jesteś twardzielem który w pracy zapierdala na zmywaku
Widze znasz mnie lepiej niż ja sam kruwa jesteś wróżbita maciej kruwa . Znasz ludzi i wiesz on nich wszystko mimo że w życiu ich nie widziałeś . Kurwa idz zrób właśny program wróżenie na sadolu .
A widać jesteś kurwa nieco upośledzony bo twierdzisz że jestem kimś tam po drugiej stronie świata i prowokujesz by pokazać jakim jesteś twardzielem który w pracy zapierdala na zmywaku
Nie denerwuj sie dziecko bo Ci cisnienie skoczy A taki program myslisz ze mial by wziecie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów