📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolejny dowód, że piłkarze to lalusiowate pipy które potykają się o byle co i skręcają się z bólu przy mocniejszym dotknięciu.
nie ważne co powiecie, gimbusy, i tak w podświadomości czujecie, że to Barca gra najśliczniejszy futbol na planecie.
pierdolone cioty . dla mnie prawdziwym piłkarzem jest TYLKO roney . jako jedyny nie symuluje .
ziembix napisał/a:
pierdolone cioty . dla mnie prawdziwym piłkarzem jest TYLKO roney . jako jedyny nie symuluje .
ciekawe rzeczy prawisz. przeszukaj sobie youtube pod kątem filmików z nurkowaniami Rooneya. Trochę tego tam jest.
LOL rooney nie symuluje...to tak jakbys powiedział ze gerard nie symuluje.
zapominasz o cristiano...ten to juz wogole kurwa nigdy nie zajebal dive'a
Conscribo napisał/a:
kolejny dowód, że piłkarze to lalusiowate pipy które potykają się o byle co i skręcają się z bólu przy mocniejszym dotknięciu.
Tak to jest jak ktoś gówno wie na dany temat i się wypowiada.
Jak dostaniesz kiedyś z metalowego korka w twarz to wróć i powiedz jak było.
A gość na gifie sprawdzał , czy ci wszyscy źli ludzie już sobie poszli.
niech ginie
szadziu napisał/a:
LOL rooney nie symuluje...to tak jakbys powiedział ze gerard nie symuluje.
Tu nie symulował [img:3f9e8c36fe]http://www.gifbin.com/bin/052009/1242226186_ronaldo-stunned.gif[/img:3f9e8c36fe]
(Ps. Co zrobić jak obrazka sie nie da wgrać bo więcej MB zajmuje niż można wrzucić?)
DAGFEN napisał/a:
(Ps. Co zrobić jak obrazka sie nie da wgrać bo więcej MB zajmuje niż można wrzucić?)
Zmniejszyć obrazek.
Uriz napisał/a:
Tak to jest jak ktoś gówno wie na dany temat i się wypowiada.
Jak dostaniesz kiedyś z metalowego korka w twarz to wróć i powiedz jak było.
gram na hali, czasem na trawie, dostałem nie raz i nie turlałem się po ziemi ze spazmami bólu. W ryj jak dostaną z kora to leżą na ziemi, trzymają się za mordę i tyle. W znacznej części przypadków przy zwykłym faulu odstawiają teatrzyk niczym Rivaldo.
W wielu sportach zespołowch jest wiele twardej gry ale tylko ciotowate, nażelowane piłkarzyki nabrały głupiej maniery żeby aktorzyć.
to już jest u każdego piłkarza głęboko zakorzenione żeby udawać,wymuszać i grać nie fair.W sumie to im się nie dziwie za taką kasę to i ja bym tak robił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów