📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dlaczego te najkrótsze filmiki ładują się najdłużej???
Chciałem coś napisać, ale widzę, że szanowny @Macary mnie wyręczył...
Vhuja nagrał
Olsztyn - Kusocin, człowiek nieraz zapierdala 50km, żeby na jakimś porządnym skateparku pojeździć, a przyjdą takie "skejty" i chuj strzela na miejscu...
mam nadzieje...mam głęboką nadzieje...mam nadzieje nadzieji z nadziejowa że to, to co teraz własnie zobaczyłem nie jest w Olsztynie...
podniecacie sie jak aztekowie po zobaczeniu hiszpanów kurwa. czym sie tu jarac? jakaś slamsiara przeklneła dwa razy a wy palicie jana
jeziorekpl napisał/a:
Dobra skończcie pierdolić z tymi "gimbusami" i pozamykać ryje bo do wora wsadzę zaraz i usmażę, że nawet wam jebane PTROA nie pomoże ....
Gleba 10/10 , huk 10/10 jakby 10 kg cementu w worku z czwartego piętra na glebę zajebali .
Eksperci kurwa, siedzi taki złamas jeden z drugim na dupie i tylko krytykować potrafi, idź se kurwa misje w Tibie porobić
oho, widzę że gimbazjum też przegląda sadola.
Piszesz, żeby ryje pozamykali z tym tekstem "gimbus" a to nadal pisze swoje .
czy Was kurwa Obcy wraz z jajami wysrał czy kurwa przy jebanym porodzie lekarz łopatą cucił ?
jesteście głupi czy bardziej pojebani ?
czy Was kurwa Obcy wraz z jajami wysrał czy kurwa przy jebanym porodzie lekarz łopatą cucił ?
jesteście głupi czy bardziej pojebani ?
Dyjamenty polkiej młodzieży kontratakują...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów