📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dlaczego, mnie to nie dziwi, że zrobił to jakiś żółtek?
Sarkos napisał/a:
Zbudował replikę i zostawił silnik, który chodzi jak w starym dostawczaku.
ten silnik będzie chodził dłużej niż ty
No i Chuj!
Szacun za pomysł i realizację. Niestety,zgodnie z opinią policji (na końcu filmu II) nie może nim sie poruszać zodnie z ich prawem bo zmienił cechy modelu źródłowego. Kurwa maja gorzej niż u nas !!!
Widać że COŚ jest nie tak.
Poza tym chciałbym zobaczyć jak ta tona szpachli zachowa się podczas wypadku.
Poza tym chciałbym zobaczyć jak ta tona szpachli zachowa się podczas wypadku.
Kazachowie - chińczyki z ruskimi nazwiskami.
bananekx@ Jak ja tej reklamy dawno nie widziałem
Szkoda W123 na takie ceregiele.
wole jeździć moją 19-letnią astrą niż takim szpachlowanym czymś.
@down: nie, moja astra nie ma ani grama szpachli bo mamy ją od nowości w rodzinie, odziedziczyłem ją po ojcu
@down: nie, moja astra nie ma ani grama szpachli bo mamy ją od nowości w rodzinie, odziedziczyłem ją po ojcu
Svenlee napisał/a:
i tak już go pewnie wyjebali z RPG albo rozstrzelali.
Popisałeś się debilizmem i niewiedzą, zresztą jak spora część użyszkodników - "każdy ciapaty to terrorysta" takie myślenie. Kazachstan to dość cywilizowany kraj, jest republiką, mają prezydenta wybieranego przez lud. Co więcej mają poradziecką broń atomową a jakoś nie wysadzają w powietrze "cywilizacji zachodu" a i zachód się tam nie pcha - pewnie właśnie dlatego, że mają atom - immunitet dyplomatyczny, nie rzucisz się na kraj który ma broń jądrową, nie?
Dlatego zajebane bandziory z usa i żydowskie ścierwo nie chcą dopuścić do tego by Iran kontynuował program atomowy. Iran drogie zjeby (zwracam się do tych tumanów wrzucających do jednego wora) jest także bardzo cywilizowanym krajem, dużo bogatszym niż polska i dużo bardziej rozwiniętym ze stolicą wielkości NYC.
Przydałby się tam jakiś silnik większy, np z w124 e420
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów