📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
otóż to, rozumiem że można popełnić jakiś błąd przypadkiem, no ale kurwa, robienie ich specjalnie to oznaka czystego, pierdolonego kretynizmu.
otóż to, rozumiem że można popełnić jakiś błąd przypadkiem, no ale kurwa, robienie ich specjalnie to oznaka czystego, pierdolonego kretynizmu.
@up
Zgadzam się z wami, ale co zrobisz ? Kretynowi nie wytłumaczysz - szczególnie jeżeli jego 3/4 innych kumpli-kretynów również się tym jara.
Zgadzam się z wami, ale co zrobisz ? Kretynowi nie wytłumaczysz - szczególnie jeżeli jego 3/4 innych kumpli-kretynów również się tym jara.
Ej o to chodzi. Ale żeby się tym jarać to przecież trzeba znać poprawną pisownię i mieć skilla w ortografii. Narzekacze najeżdżający na to kojarzą mi się z blondynkami nie lubiącymi dowcipów o blondynkach. Też kurcze zero dystansu (=^.^=)
Kuriki ile ty masz lat ? Pomijam fakt szacunku do języka polskiego ale od czytania tych kretynizmów ostatnio nie wiem jak niektore slowa napisac a przecierz czytaja to dzieciaki które dopiero się uczą i sa podatne na takie rzeczy.
Michalexis,
Tyle, że już zdążyłem mieć w XVI w. kryzys wieku starczego czyli niedużo stosunkowo. Taka średnia sadisticowa wydaje mi się ;** A czym według ciebie jest szacunek do języka polskiego? Jak go definiujesz? Według mnie szacunek szacunkiem ale śmiać się można w gruncie rzeczy ze wszystkiego. Wracając do pisowni to ja wiem , że "jestę kameleonę" jest błędnie napisane i mnie to śmieszy gdy jest zestawione z pewnymi sytuacjami. A jak ktoś nie wie, że to jest z "błędę" i śmieje się z np samego obrazka to co mi do tego? Też fajnie, że go to cieszy. Znajomość ortografii nie jest potrzebna w podrzędnych burdelach etc
Tyle, że już zdążyłem mieć w XVI w. kryzys wieku starczego czyli niedużo stosunkowo. Taka średnia sadisticowa wydaje mi się ;** A czym według ciebie jest szacunek do języka polskiego? Jak go definiujesz? Według mnie szacunek szacunkiem ale śmiać się można w gruncie rzeczy ze wszystkiego. Wracając do pisowni to ja wiem , że "jestę kameleonę" jest błędnie napisane i mnie to śmieszy gdy jest zestawione z pewnymi sytuacjami. A jak ktoś nie wie, że to jest z "błędę" i śmieje się z np samego obrazka to co mi do tego? Też fajnie, że go to cieszy. Znajomość ortografii nie jest potrzebna w podrzędnych burdelach etc
Kuriki napisał/a:
Michalexis,
Tyle, że już zdążyłem mieć w XVI w. kryzys wieku starczego czyli niedużo stosunkowo. Taka średnia sadisticowa wydaje mi się ;**
ale właściwie o co Ci chodziło w tym fragmencie?
sabazios, Wymijająco odpowiedziałem na pytanie o mój wiek zdaje mi się...
Kuriki napisał/a:
Masz jakiś dziwny kompleks na tle wieku. W profilu nie wpisane, jak wprost pytają to leci "wymijająca odpowiedź"...
Kuriki napisał/a:
wybacz, zbyt "mądre" i chyba zbyt wymijające to dla mnie było... biję się w pierś za moje foux pas...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów