18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
cena_z_lombardu 2013-07-23, 11:08
...Po czym odjechał, zapewne znacznie przekraczając dozwoloną w tym miejscu prędkość (jako że to UK)...
Zgłoś
maks18 2013-07-23, 11:17
Up^
A nie Australia sądząc po tablicach?
Zgłoś
solton021987 2013-07-23, 11:40 2
a zauważył ktoś że kierowca merola to ciapak?
Zgłoś
luisfigo 2013-07-23, 11:53 1
Więcej szkody mógł narobić tym zawracaniem uwagi i chwilowym brakiem kontroli nad tym co się dzieje na drodze przed nim.
Zgłoś
MudPie 2013-07-23, 12:54 1
socjalmmv napisał/a:

Bez przesady, mały ruch na drodze, żadnego przejścia dla pieszych.

Nie można rozmawiać i już. Popieram zaostrzenie kary za to. Jak rozmawiasz w ogóle nie skupiasz się wtedy na drodze.. Stać ja na Mercedesa a nie stać na zestaw głośnomówiący za równowartość nawet nie połowy zbiornika paliwa? Bo jeszcze żeby nie było tych zestawów ale są
Zgłoś
M................s 2013-07-23, 14:14 18
remi1982 napisał/a:

Na szczęście za dwa miechy, jego nerki będzie miał już ktoś normalny.

Zgłoś
tigerqaz 2013-07-23, 14:48 3
Mnie też wkurwia jak jedzie jakiś frajer i pierdoli przez telefon i w dodatku zapierdala, rozpycha się na drodze. Zwróć mu uwagę to się burzy a kilka kilometrów dalej w rowie leży he he
Chuja stać na takie auto a na zestaw głośnomówiący nie ma.

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
111pilsudski 2013-07-23, 16:37
jak się jedzie przez telefon?
Zgłoś
Toney 2013-07-23, 16:48
Nie wiem dlaczego ale przez ostatnie kilka dni mam problem z odtwarzaniem filmików na sadolu...
Zgłoś
MudPie 2013-07-23, 20:25
Toney napisał/a:

Nie wiem dlaczego ale przez ostatnie kilka dni mam problem z odtwarzaniem filmików na sadolu...

U mnie brak problemów. Także szukaj go u siebie lub u dostawcy internetu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów