📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
...Po czym odjechał, zapewne znacznie przekraczając dozwoloną w tym miejscu prędkość (jako że to UK)...
a zauważył ktoś że kierowca merola to ciapak?
Więcej szkody mógł narobić tym zawracaniem uwagi i chwilowym brakiem kontroli nad tym co się dzieje na drodze przed nim.
socjalmmv napisał/a:
Bez przesady, mały ruch na drodze, żadnego przejścia dla pieszych.
Nie można rozmawiać i już. Popieram zaostrzenie kary za to. Jak rozmawiasz w ogóle nie skupiasz się wtedy na drodze.. Stać ja na Mercedesa a nie stać na zestaw głośnomówiący za równowartość nawet nie połowy zbiornika paliwa? Bo jeszcze żeby nie było tych zestawów ale są
Mnie też wkurwia jak jedzie jakiś frajer i pierdoli przez telefon i w dodatku zapierdala, rozpycha się na drodze. Zwróć mu uwagę to się burzy a kilka kilometrów dalej w rowie leży he he
Chuja stać na takie auto a na zestaw głośnomówiący nie ma.
Chuja stać na takie auto a na zestaw głośnomówiący nie ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów