ak czołgi robią zasłonę dymna
Włączył mu się tryb dopalania EGR, ale za wolno jechał.
Lepiej wymień olej w hamulcach.
Lepiej wymień olej w hamulcach.
Zmieniam dwa razy w roku, na zimę zalewam 0W20, a na lato 85W140, albo na odwrót.
Chiński tunel, chińskie auto pewnie elektryczne, chińskie akumulatory...co może pójść nie tak...
Nie chiny, a Opli insigni chyba nie ma w prądzie ale za to montują lpg
[ Dodano: 2024-11-13, 19:37 ]
wpuścił olej napędowy do wydechu,Tna kolektor
ak czołgi robią zasłonę dymna
W Oplach turbiny są z plasteliny i możliwe że puściło uszczelnienie i zaczęło lać olejem od strony spalin. Olej się zaczął gotować i zapaliło opary
EGR to zawór
wypala się DPF
Dobrze wiedzieć. W moim jest wszystko na odwrót, jak się zamyka klapa gasząca to dostaje takiego kopa jakby podtlenek AdBlue prysło na tłoki.
Chciałeś być śmieszny ale nie masz pojęcia o czym piszesz haha
Chciałeś być śmieszny ale nie masz pojęcia o czym piszesz haha
Ja? To sadolowe głupki pomyślały, że pisałem to na serio. Pojęcie jakieś mam, EGR-y usuwałem/zaślepiałem już ćwierć wieku temu.
W Oplach turbiny są z plasteliny i możliwe że puściło uszczelnienie i zaczęło lać olejem od strony spalin. Olej się zaczął gotować i zapaliło opary
Jak chcesz robić za eksperta, to choć poczytaj wszystkie komenty, bo przecież przyznałem, że ekspertem nie jestem w tym temacie.
A, że to Chiny to się tyczy miejsca akcji. Co tu jest nie do rozumienia...
Gwiezdne wojny, czy jak to tam było, zestrzelił go laserami
No naprawde tak bylo jak piszesz
EGR to zawór
wypala się DPF
ja myślę, że to się wypala całe auto, nie tylko dpf
raczej turbina poszła,wiadomo,Ale można olej napędowy na kolektor wydechowy puścić i będzie podobnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów