taka prawda ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem orkiem i myślę rozporkiem
Ludzie to jest wideoklip do tego utworu..
Więc ta historia raczej nie musi być prawdziwa..
Więc ta historia raczej nie musi być prawdziwa..
A więc tak wygląda praca w Mordorze.
PS. Drogi czytelniku który, pomyśli żeby mi zwrócić uwagę, że nie zaczyna się zdania od: "a więc"- Pierdól się, będę zaczynał zdanie od czego mi się podoba.
PS. Drogi czytelniku który, pomyśli żeby mi zwrócić uwagę, że nie zaczyna się zdania od: "a więc"- Pierdól się, będę zaczynał zdanie od czego mi się podoba.
E no kurwa mać, ludzie to jest sadistic. Jakim chujem ten temat znalazł się na głównej? Gdzie tutaj widać JAKIKOLWIEK sadyzm. Ja tu widzę wyciskacz łez dla brzydali, nic więcej. Po chuju takie tematy tutaj ///
@up
sadystyczne w tym jest to, że nawet ork może ruchać. Więc idź szukaj swojej ogrzycy
sadystyczne w tym jest to, że nawet ork może ruchać. Więc idź szukaj swojej ogrzycy
na chuj się cieszy, że mu numer dała, skoro z takim ryjem to nawet do big brothera by go nie wzięli. dla mnie mega bekowe - dlaczego? jak już jakiś kolega wyżej wspomniał - żeby to było trochę bardziej realistycznie zrobione to byłoby wporzo, ale puenta oklepana a twarz orka połączona z cechami elfa to trochę przegięcie.
Ludwiku Dornie i Sabo, nie idźcie tą drogą.
Ludwiku Dornie i Sabo, nie idźcie tą drogą.
Jedna sprawa nie oceniać ludzi po wyglądzie a druga sprawa ruchać się z wybrykami natury. Także jak ktoś szukając partnera/partnerki mówi, że wygląd nie ma znaczenia to cuchnie to hipokryzją.
o co kurwa chodzi?
Przecież ktoś go zatrudnił w tej firmie chociaż ma kocią gębę
Przecież ktoś go zatrudnił w tej firmie chociaż ma kocią gębę
Ciekawe dlaczego w prawdziwym życiu praktycznie nigdy nie ma takich historii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów