taka prawda ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o kurwa... takie rzeczy na sadolu?!?! chociaż mógłby go na koniec samochód pierdolnąć. takie filmiki to wrzucają małolaty na fejsbuczka :/
Pepep napisał/a:
o kurwa... takie rzeczy na sadolu?!?! chociaż mógłby go na koniec samochód pierdolnąć. takie filmiki to wrzucają małolaty na fejsbuczka :/
Szkoda że Ciebie nie przejechał , mam "fejsbuczka" małolatem nie jestem a wrzucił bym to . Z miłą chęcią chciałbym zobaczyć ciebie z taką twarzą... I zobaczył jak wszyscy robią sobie z ciebie jaja .
Gl0BaL napisał/a:
E no kurwa mać, ludzie to jest sadistic. Jakim chujem ten temat znalazł się na głównej? Gdzie tutaj widać JAKIKOLWIEK sadyzm. Ja tu widzę wyciskacz łez dla brzydali, nic więcej. Po chuju takie tematy tutaj ///
Żebyś mógł sobie popłakać
luki_wch napisał/a:
Czy tylko ja myślałem, że na końcu coś go przejedzie?
Czekałem na to do samego końca
aaaa cholera, już myślałem, że ją pierdolnie w dupala ;p
ps. w sumie jakby tamtym pomógł może daliby mu zaruchać
ps. w sumie jakby tamtym pomógł może daliby mu zaruchać
Zajebiste, nic dodać nic ująć.
Mam takiego ziomka co też nie wygląda na przeciętnego człowienia(grupa jakaś tam inwalidzka i po urodzeniu otrzymał tylko jeden punkt), ale takiego ziomka jak on to z przysłowiową ''świeca szukać''(bez skojarzeń )
Mam takiego ziomka co też nie wygląda na przeciętnego człowienia(grupa jakaś tam inwalidzka i po urodzeniu otrzymał tylko jeden punkt), ale takiego ziomka jak on to z przysłowiową ''świeca szukać''(bez skojarzeń )
przed walka mial torbe a jak dokopał 3 kolesiom to juz mu nie byla potrzebna? no ja tez bym zostawil swoje rzeczy na ulicy....
i tak mu nie da
Proszę was do jasnej choinki zlitujcie się. Film z brzydkim kaczątkiem w przebraniu misia, który przytulał przypadkowych ludzi na ulicy, miał ten sam morał, za to lepsze wykonanie. Tutaj na całość zwyczajnie patrzeć nie mogę. Wchodzi w grę logika, bo dlaczego ogrowi nie spodobała się otyła Halinka czy Sharon z księgowości? Przecież ona także może robić na drutach kolorowe skarpety i mieć bilion innych ciekawych zainteresowań. Ale nie! On woli blondi w mini która nawet w windzie z nim nie chce jechać!! No proszę! Na końcu tak jak ktoś wspomniał i tak zostaną tylko przyjaciółmi. Albo zejdą się na chwilę a później ona zostawi go dla lalusia grającego w lokalnej garażówce a mu pozostanie tylko hejtowanie filmików z happy endem na sadisticu.
bezimienny90 napisał/a:
Z jednej strony poważne a z drugiej... sam nie wiem. Czy jest na tym świecie przypadłość, "dzięki" której można przypominać orka z Władcy Pierścieni? Pytam zupełnie serio i bez prześmiewczego tonu, bo nie spotkałem się nigdy z niczym podobnym, nawet w necie.
Mysle ze poparzenia moglyby tak zeszpecic czlowieka.
Ale zamoczył?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów