18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pepep 2012-10-11, 22:31
o kurwa... takie rzeczy na sadolu?!?! chociaż mógłby go na koniec samochód pierdolnąć. takie filmiki to wrzucają małolaty na fejsbuczka :/
Zgłoś
Dziadek 2012-10-11, 22:37 1
Pepep napisał/a:

o kurwa... takie rzeczy na sadolu?!?! chociaż mógłby go na koniec samochód pierdolnąć. takie filmiki to wrzucają małolaty na fejsbuczka :/

Szkoda że Ciebie nie przejechał , mam "fejsbuczka" małolatem nie jestem a wrzucił bym to . Z miłą chęcią chciałbym zobaczyć ciebie z taką twarzą... I zobaczył jak wszyscy robią sobie z ciebie jaja .
Zgłoś
bartek107 2012-10-11, 22:44 2
Gl0BaL napisał/a:

E no kurwa mać, ludzie to jest sadistic. Jakim chujem ten temat znalazł się na głównej? Gdzie tutaj widać JAKIKOLWIEK sadyzm. Ja tu widzę wyciskacz łez dla brzydali, nic więcej. Po chuju takie tematy tutaj ///

Żebyś mógł sobie popłakać
Zgłoś
Bila 2012-10-11, 22:58
Kod:
Nie oceniaj ludzi po wyglądzie

Czyli co,zniewieściały pedał też jest człowiekiem?
Zgłoś
szadol 2012-10-11, 23:00
luki_wch napisał/a:

Czy tylko ja myślałem, że na końcu coś go przejedzie?

Czekałem na to do samego końca
Zgłoś
hajduk123 2012-10-11, 23:05
aaaa cholera, już myślałem, że ją pierdolnie w dupala ;p

ps. w sumie jakby tamtym pomógł może daliby mu zaruchać
Zgłoś
servus124 2012-10-11, 23:06
Zajebiste, nic dodać nic ująć.
Mam takiego ziomka co też nie wygląda na przeciętnego człowienia(grupa jakaś tam inwalidzka i po urodzeniu otrzymał tylko jeden punkt), ale takiego ziomka jak on to z przysłowiową ''świeca szukać''(bez skojarzeń )
Zgłoś
Wahtal 2012-10-11, 23:09
Spoko filmik
A ten gośc wygląda troche jak sylvari z guild wars 2
Zgłoś
Lisek91 2012-10-11, 23:16
przed walka mial torbe a jak dokopał 3 kolesiom to juz mu nie byla potrzebna? no ja tez bym zostawil swoje rzeczy na ulicy....
Zgłoś
KaOeNDeI 2012-10-11, 23:28
ponad 880 piw?! ludzie, macie chyba jakieś kompleksy
Zgłoś
Szamil Basajew 2012-10-11, 23:45 1
i tak mu nie da
Zgłoś
Quiddam 2012-10-12, 0:06 1
Proszę was do jasnej choinki zlitujcie się. Film z brzydkim kaczątkiem w przebraniu misia, który przytulał przypadkowych ludzi na ulicy, miał ten sam morał, za to lepsze wykonanie. Tutaj na całość zwyczajnie patrzeć nie mogę. Wchodzi w grę logika, bo dlaczego ogrowi nie spodobała się otyła Halinka czy Sharon z księgowości? Przecież ona także może robić na drutach kolorowe skarpety i mieć bilion innych ciekawych zainteresowań. Ale nie! On woli blondi w mini która nawet w windzie z nim nie chce jechać!! No proszę! Na końcu tak jak ktoś wspomniał i tak zostaną tylko przyjaciółmi. Albo zejdą się na chwilę a później ona zostawi go dla lalusia grającego w lokalnej garażówce a mu pozostanie tylko hejtowanie filmików z happy endem na sadisticu.
Zgłoś
pawu95 2012-10-12, 0:36
bezimienny90 napisał/a:

Z jednej strony poważne a z drugiej... sam nie wiem. Czy jest na tym świecie przypadłość, "dzięki" której można przypominać orka z Władcy Pierścieni? Pytam zupełnie serio i bez prześmiewczego tonu, bo nie spotkałem się nigdy z niczym podobnym, nawet w necie.

Mysle ze poparzenia moglyby tak zeszpecic czlowieka.
Zgłoś
thewhitestar 2012-10-12, 0:58
Ale zamoczył?
Zgłoś
Gandalf8 2012-10-12, 1:26 1
Mimo iz wiem, ze to duza metafora i tak nie dam piwka, bo TAKIE SYTUACJE SIE NIE ZDARZAJA. A jak nawet sie zdarza taka dwojka nie zyje dlugo i szczesliwie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem