Trochę go poniosło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Cezeta obita dywanem, i ta kufaja Kwintesencja kacapstwa.
Skończyłem politologię i mam pracę.
popis był ;p
Ty wyjebiesz
On/Ona/Ono/ wyjebie
Wracaj do zerówki baranie.
Baran to Cię zrobił i zapomniał zakopać.Może ty pizdeczko tak nie robisz ale ja często wchodzę na sadisticka najebany i w dupie mam wtedy poprawną pisownie.Wtedy walczę tylko z grawitacją .Więc daruj sobie te wykłady baranie bo w zerówce nie uczyli poprawnej pisowni no chyba, że w tym siedzisz i jesteś na bieżąco.
P.S. BuszującyWZwłokach powinno być a nie WeZwłokach więc jak zaczniesz kogoś pouczać to najpierw sam wróć do podstawówki i trochę się poducz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów