📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ja tam się ciesze z filmików gdzie jakiś bogaty frajer ewentualnie biedny głupi frajer wydaje pieniądze na zajebistą furę a później rozbija ją w bardzo idiotyczny sposób Nie wiem czemu ale czuje satysfakcje i z chęcią podbiegł bym do takiego otworzył drzwi od autka i śmiał się z niego że narobił sobie wiochy
wyklepie się!
tak coby a ty w swojej piździe. Na ćwiartkę generalnie stają zawsze seryjne samochody które po wyjechaniu z salonu stają dęba. I spadochron też jest seryjny. Doczytaj o drag racingu pojebie a wtedy szczekaj ok?
chujowe są te amerykańskie samochody... mocy w chuj, a właściwości jezdnych zero...
chinchil napisał/a:
a ja tam się ciesze z filmików gdzie jakiś bogaty frajer ewentualnie biedny głupi frajer wydaje pieniądze na zajebistą furę a później rozbija ją w bardzo idiotyczny sposób Nie wiem czemu ale czuje satysfakcje i z chęcią podbiegł bym do takiego otworzył drzwi od autka i śmiał się z niego że narobił sobie wiochy
Śmierdzi zazdrosnym polaczkiem na kilometr To nie kozak na światłach w 20 letnim bmw w skórze,z lexus lookami żelem na łbie bądz łysą glacą...więc nie wiem gdzie ten głupi sposób
Na szczęście większość osób(tych dojrzałych emocjonalnie) wie,że Małysz upadł a Kubica i ten koleś, rozbili się na bandzie, bo czasem się zdarza w sporcie jakiś wypadek.
Mnie natomiast satysfakcjonuje, że nawet na trumnę i pochówek zapewne ci braknie a ktoś otworzy to wieczko i pęknie ze smiechu bo zobaczy biednego i głupiego frajera
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów