Japonia: Yakuza rozprawia się z pkk-kurdyjskimi imigrantami-separatystami kilka dni po protestach, podczas których pkk-kurdyjscy imigranci krzyczeli „Śmierć Japonii!”
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PKK to partia, nie są reprezentantami narodu.A akurat do Kurdów jakąś tam sympatię mam, bo aktywnie zwalczali ISIS,
a ich sytuację przyrównywałbym do czasów Polski pod zaborami,
bo to drugi największy naród na świecie po Tamilach,
który nie własnego państwa.
Jedynie kuleje to, że PKK ma marksistowsko-leninowsko-maoistowskie korzenie.
Ogólnie, kurdowie mają na islam wyjebane, przez co na szacunek zasługują.
Ale jak każda nawet nominalnie tylko islamska grupa muzułmanów, często mają prawdziwych wyznawców, którzy zachowują się jak każdy nie-nominalny kozojebca.
Podobnie jak u nas: większość społeczeństwa to katolicy/muzułmanie tylko nominalnie, może pójdą raz na rok do kościoła/meczetu, zaś dymy powodują pojeby. A kurdowie są podobni do persów przed 1979 czy afgańów sprzed wojny: w większości porządni ludzie.
Ale ci na filmie to właśnie ta nieporządna część. Tak więc piwo dla japońskich gangusów.
Nie wiem, kurwa ja tego nie rozumiem, 2024 rok, kamery 4K dostępne w smartfonie dla plebsu, Japonia, jeden z najbardziej rozwiniętych krajów, pod każdym względem a powiedzieć że nagranie jest jak z kamerki od dzwonka do drzwi byłoby kłamstwem. O co chodzi? To wideo było przerzucane przez 100 różnych, gówno stronek zanim dotarło na sadola? Czy może oni tam mają jakąś retro modę na komórki z czasów ostatniego milenium?
to są te same kamerki co nimi nagrywają UFO
Japonia praktycznie nie przyjmuje żadnych uchodźców, imigrantów etc.
Do tego cholera wie czemu niby napisy po turecku.
Dzieci neostrady kurwa...
No cóż, u nas nadzieja w kibicach.
Jaki kraj taka Yakuza
U nas kibolskie przygłupy nie odróżniają muzułmanina od meksykanina.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów