Prawdziwy sadysta 1;30 Don't cry, you are a man... too late.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sukubek,
Ciekawe jakie ty byś miała zajęcia gdybyś była sparaliżowana po wypadku samochodowym..
Ciekawe jakie ty byś miała zajęcia gdybyś była sparaliżowana po wypadku samochodowym..
MaszSziwe? napisał/a:
Gdyby to był żubr to co innego Wgl nie mam pojęcia po co oglądałem ten film ...
Zubr teraz smakuje jak woda z kibla wiec nie ma tez co porownywac.
Hiobe z całym szacunkiem do ciebie ....kurwa wiem ze nie jest łatwo ale czy to miało być zagranie w stylu dojebie jej takim tekstem niech sie jej zrobi głupio ... kurwa jeśli zartujesz to jesteś idiotą ,,,, jeśli nie to sorry nie wiedziałam ....ale to i tak teraz było zagranie poniżej pasa kurwa.....nakrecimy teraz odcinek telenoweli w komentarzach pt'' miej poczucie winy'' bo obrażasz niepełnosprawnego'' no wybacz sadyzm
Nic nie szkodzi moja terapeutka nauczyła mnie być silnym,tak na prawdę to całkiem spoko ten filmik jaki ma tytuł w sumie nie mam nic do roboty to obejrzę,możesz przyjść jak chcesz:P
No kolega hiobe ma sporo racji (pomimo tego, że ja bym nikogo nie nazwał umysłowym impotentem, bo mu się to podoba). Może i filmik fajny, ale nie bez powodu ten serwis nazywa się Sadistic. To tak jakby w klubie harleyowców jeździć skuterem.
Co do paraliżu hiobe to... (jak na sadystę Twojego pokroju przystało) powiem, że chuj mnie to obchodzi.
Co do paraliżu hiobe to... (jak na sadystę Twojego pokroju przystało) powiem, że chuj mnie to obchodzi.
@up masz filmik z wypadku ?
Tu macie z normalnym dźwiękiem (ale nie wiem czy oryginalnym):
A tu inny filmik Pixara (których jeszcze trochę było, warto poszukać):
Na yt jest dużo wersji w różny sposób udźwiękowionych, ale oryginału brak z tego co widzę, na szczęście obraz ważniejszy.
A tu inny filmik Pixara (których jeszcze trochę było, warto poszukać):
Na yt jest dużo wersji w różny sposób udźwiękowionych, ale oryginału brak z tego co widzę, na szczęście obraz ważniejszy.
@up wlasnie nie moglam znalesc oryginalnych wersji na yt ale wlasnie te sa zajebiste moze i bajki ale widzę w nich sporą doze sadyzmu:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów