Już nie ryż i kreatyna - tylko Bóg i Dobra Nowina zrobią z ciebie skurwysyna.
Fot. Katowice dziś
Bezczelnie zajebane z fejsbunia
No i nie zrozumiales
Zawsze sie przypierdalam jak widze gowno na sadolu.
Dzis padlo na Ciebie, bo to slabe bylo. Bardzo.
Kwestia gustu.
Kolega widzę dba o poziom kontentu na stronie:
Wrzuć coś sam a nie malkontencisz, Januszu
Tak, tak...przypierdol sie jeszcze do mojej matki, ojca, braku zdjecia w profilu itp.
Wrzuciles gowno z cwiercinteligentnym tekstem, to teraz przyjmij krytyke na klate a nie bronisz sie jak cipa.
Miej godnosc!
Dzis padlo na Ciebie, bo to slabe bylo. Bardzo.
Ależ mnie głęboko zwisa Twoje zdanie i Twoja krytyka, bo jesteś biegunowo daleki od bycia dla mnie jakimkolwiek autorytetem Tak samo jak średnio mnie zajmuje Twoja matka, ojciec i brak zdjęcia w profilu.
Ale raz na jakiś czas mogę poświęcić chwilę na wymianę kąśliwych uwag z jakimś dzbanem który się do mnie przyjebie w necie. Jak sam napisałeś:
Nie bierz do siebie Pluj sobie jadem dalej.
Czekałem aż sam się zaorasz durnym komentarzem, i się doczekałem Made my day. Stary a głupi. Trzymaj tak dalej, dzbanuszu.
Wmowiaj sobie dalej, ze jestes "super, zajebistym, starym userem" i nastepnym razem wrzuc na sadola kotka albo pieska.
Utrzymasz swoj poziom 55–69
Covid, grypa, przeziębienie?
Weź ostatnie namaszczenie!
Drodzy prywatni lekarze w zapaskach?
Ksiądz proboszcz weźmie "co łaska"!
Gdy masz czoło rozpalone,
kup relikwie poświęcone!
Chcesz z covidem wygrać w bitwie?
Skup swe serce na modlitwie!
Wszelkie prawa zastrzeżone, Noside, Sadistic.pl, 2020
Jak któryś klecha to gdzieś powiesi, to naliczam minimum 10x "co łaska" wg taryfikatora Kurii do której niby to należę.
To się zrobiło żałosne Pomaga Ci to na jakieś kompleksy czy jak?
Na tym etapie to już bardziej mnie interesuje, czy admin dojebie nam warny. Dawno nie dostałem warna
Czy na warna trzeba kazać dzbanowi wypie**alać, jak dawniej?
Ale się spinasz chłopcze. A taki wyluzowany byłeś
Dla ciebie może zrobią wyjątek i nie dadzą, mając na uwadze twój poziom intelektualny