Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
masaj990 2013-01-23, 9:55 14
A ja bardzo szanuje panow policjantow z moich okolic - zawsze na czas, nie sa upierdliwi, idzie pogadac, jak zlapia z piwkiem to nie wlepiaja mandatu tylko trzeba wylac i mowia "Cieszcie sie chlopaki, jakby to byla Straz Miejska to byscie juz mandat mieli".
Jezdzilem wczoraj po tych drogach wokolo Bielska i uwierzcie - slisko jak skurwysyn, normalnie jak sie jechalo to ciezko bylo a co dopiero jak oni musieli gdzies jechac do interwencji...
Dlatego autorze chuj Ci w dupe i nie szukaj sensacji tam gdzie jej nie ma, bo akurat poreczam Was - Policja w moich rejonach jest naprawde DLA ludzi.
Zgłoś
tomek2302 2013-01-23, 10:20 1
500zl mandatu za niedostosowanie predkosci do warunkow panujacych na drodze,po czym zpowodowanie zagrozenia zycia i zdrowia,w ruchu ladowym
Zgłoś
gregor40 2013-01-23, 10:25 5
@ ta kurwa, "zpowodowanie". Szkoda że twój stary się na ścianę nie "zpowodował".
Zgłoś
SalvaCzoko 2013-01-23, 10:47 3
Widać, że ziomuś jakiś im chce pomóc.
Jeżeli policja jedzie na sygnale to z jakiegoś powodu, nie mogą tego nadużywać bo jest to rejestrowane. Za pewne jechali do wypadku. Nie ma co się dziwić, wczoraj wywaliłem z dachu swojego wozu z 3cm lodu, z szyb też. Skoro taki lód jest na samochodzie to na ulicy tym bardziej.
Zgłoś
ZiomZaZiomem 2013-01-23, 12:05 4
Też miałem kiedyś taką sytuację tylko , że ja byłem na ich miejscu...Przejeżdżali i zapytali się czy pomóc - wyciągnęli mnie z zaspy Więc drogie dzieci nauczcie się jednego - nie każdy policjant jest zły.
Zgłoś
abrams90 2013-01-23, 12:20
@masaj990 gdzie ty mieszkasz, przeprowadzę się
Zgłoś
oksi89 2013-01-23, 12:31
Te policyjne Pafiki chujowe opony mają, bieżnik dużo się od osobówek nie różni.

Dali by im jakieś AT-eki i by się bez problemu wygrzebali.
Zgłoś
ukSz 2013-01-23, 12:59 3
Nawet z ludzkiej uprzejmości należało by pomóc, tosz to normalni ludzie w pracy. My z kumplem jak widzimy przez okno w akademiku że ktoś nie może wyjechać i męczy się dłuższy czas, wychodzimy i pomagamy. Co za naród ja pierdole
Zgłoś
N................k 2013-01-23, 14:02 1
Policja jest spoko, wystarczy wziąć pod uwagę kilka czynników: stres, płaca, warunki pracy. Dodajcie do tego rozwydrzone polskie dupodajki [bo niestety wątpię, by dziewczyny z wyższych sfer chciały wyjść za policjanta], które urządzają awantury im w domach, że się spóźniają, że przynoszą pracę do domu etc. Co tu dużo będę mówił, mój wujek pracuje jako komendant policji. Nawet w święta często nie ma wolnego, praktycznie nigdy nie ma wolnego, non stop pod telefonem. Z drugiej strony jest mnóstwo debili w policji i co gorsza - pierdolonych łapówkarzy, nie tak dawno był tutaj tekst o legalizacji broni palnej napisany przez gościa o ksywie "policeman", napisał tam na około, że policjanci normalnie biorą łapówki, mają kontakty z przestępcami, inne niż z relacji zawodu
Zgłoś
kszysztoff 2013-01-23, 14:24
Popieram cykadę, w wakacje bodajże jechałem z wujkiem do Bydgoszczy i na krajowej 5 zaraz za Świeciem na bocznej drodze Policjanci wpadli busem do rowu.Jako, że mieliśmy Nissana NP-300, zawróciliśmy na pompie, i wyciągnęliśmy chłopaków.
Zgłoś
Boober77 2013-01-23, 14:54 2
@ tomek2320 - Jak jechali na bombkach, to znaczy, że mieli powód. To tylko w filmach jak się policjantowi do żonki na obiad spieszy, to sobie zaświeci i zatrąbi. Na jazde alarmową (czyli na sygnale - jakby ktos nie wiedział), trzeba za każdym razem mieć zgodę/polecenie dyżurnego.

A co do ujawniania się wieku gimbusiarni - popierami.

Sczeniaki "JP na 100%" - a jak mu drech spod bramy w dziób zawinie i komórkę podwinie, to od razu na komendę pędzi, mało kapci nie pogubi...

Kurwa, zacznijcie tu weryfikować wiek, bo na pawia mi sie zbiera, jak trzy czwarte komentarzy to epistograficzna masturbacja pryszczatych trzynastolatków...
Zgłoś
herbalix 2013-01-23, 15:18
Nigdy nie miałem przypału z policją, a 2 razy byłem zatrzymany, w tym raz aresztowany. Przypały z policją mają leszcze, co tłuka butelki i drą ryja po nocach. Co innego straż miejska, ale to inna bajka.

Co do samego zdjęcia, napęd 4x4 dołączany, nie znaczy, że włączony. Poza tym jeszcze zależy kto siedzi za kółkiem. W ostatnią sobotę stałem w nocy na balkonie paląc sobie papierosa, patrzę a pod blok podjeżdża suka. Wjechali w taką bramę i widzę, że chcą nawrócić, ale coś im nie idzie. Miejsca tyle, że ciężarowym by nawrócił, ale coś jest nie tak. Kombinowali ze 3 minuty, w końcu się udało, nawrócili, zaparkowali, otwierają się drzwi i od strony kierowcy wysiada... blondynka
Zgłoś
tigerqaz 2013-01-23, 16:15
Tylko jedno zdjęcie ??? Klisza w telefonie się skończyła ?
Zgłoś
chujciwcycki 2013-01-23, 16:32 1
cykada napisał/a:

Zawsze starałem się dystansować od tego, co czytam w komentarzach na sadistc.pl, ale jak widzę to co napisali przedmówcy to mnie krew zalewa! Ja osobiście pierwszy zatrzymałbym się i wziął ich na hol, bo może właśnie jechali do napadu, albo do kobiety, którą pijany mąż tłucze? Z całego serca życzę Wam, drodzy przedmówcy, by do Was też nie zdążyła policja przyjechać gdy banda dresów będzie tłukła Was na śmierć. Pula genowa rasy ludzkiej trochę się oczyści, amen.

Policja do napadu? Oni przyjeżdżają jak już jest po wszystkim łatwiej wypatrywać gimbazje z workami.
Zgłoś
b................w 2013-01-23, 18:13
Ja tam bym się do holowania nie pchał, osobówką nie za wiele bym zdziałał przy takiej nawierzchni.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem