📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Natury nie oszukasz
Ale wiesz tłuku o tym, że w mosznie nie ma spermy?
fiflok-siusiak napisał/a:
Ale wiesz tłuku o tym, że w mosznie nie ma spermy?
Serio? O ja pierdolę, Kapitanie Oczywisty, zmieniłeś mój świat! Może jeszcze powiesz, że w cyckach nie ma mleka, a w garbie wielbłąda wody? Takie wiadomości mogłyby mnie zabić...
Takie kurwiska lubią być w centrum uwagi. Polecam wyjść na miasto i iść do jakiegos klubu dla kurwiszonow. Drogi interes bo takie kluby nie są tanie ale może w końcu zaliczycie taką albo chociaż sobie popatrzcie na oczy.
Co tu dużo mówić, natury nie oszukasz, te odruchy u kobiet są naturalne Sąsiad pyta, to co za waćpanna jest?
Przepraszam panowie, zna ktoś imię kurwiska?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów