📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak ładnie przedrzeźniał małpę, szkoda, że dał się ponieść emocjom i to zjebał.
Na drugi raz się lepiej przygotuje. Gruby czekamy...
Najebać tak komuś to kurwa nie wiem czym by mnie musiał wkurwić. Czarnuchowi wystarczy, że obrazisz jego małpią dumę. Dziadek skwitował smolucha na koniec. Tak w ogóle to się dziwię że porody wszystkich czarnych nie odbywają się w pierdlu. Nie opuszczali by przynajmniej swojego środowiska naturalnego.
Może i zostane zjechany, ale tu ewidentnie dziadek zasłużył na wpierdol. Nieważne czy biały, czarny, czy żółty, sadzisz się to dostajesz w pierdol.
ps. Tak tak nie jestem na tyle męski jak wy sadole, jadące bo po kimś tylko dlatego, bo jest czarny.
ps. Tak tak nie jestem na tyle męski jak wy sadole, jadące bo po kimś tylko dlatego, bo jest czarny.
Rozjebało mnie jak jakiś randkowy typek doskoczył, kopnął z trzy razy i spierdolił.
Nie wiadomo dlaczego dziadek przydupcył się do czarnego, bo na 100% nie zaczepił go jak spokojnie jechał rowerkiem (zapewne kradzionym).
Misiek_KRK napisał/a:
po raz pierwszy trzeba przyznać rację murzynowi. Biały prowokował i pierwszy uderzył, więc kara musi być. Oczywiście kolega czarny musiał dokopać lezącemu, ale ten pierwszy odepchnął go co też idzie na plus dla murzyna.
Co ty bredzisz, czarnuch to jebany przedmiot i biały ma prawo z nim zrobić co tylko chce włącznie z odjebaniem, zajebaniem albo wyjebaniem do śmietnika.
jebać_pis_w_dupsko napisał/a:
Co ty bredzisz, czarnuch to jebany przedmiot i biały ma prawo z nim zrobić co tylko chce włącznie z odjebaniem, zajebaniem albo wyjebaniem do śmietnika.
Ale ty jesteś mENski i tFardy. Prawdziwy sadol z babci, prababci i cioci Reginy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów