Mama na rejdżu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
He-he-he-headshot
Dobrze dla matki że w tibie nie napierdalał
0:12 ten obok niego w czarnym też ucierpiał - dostał w nerwa w łokieć
w UK matce dziecko za takie coś by zabrali,, oby w Polsce do tego niedoszło, żeby dzieciakowi nie można było klapsa dać...
Nie żebym synka jakoś specjalnie bronił, ale przeraża mnie hipokryzja niektórych ludzi. Jak ktoś lubi grać w gry to jest ciotą, nołlajfem, nieudacznikiem, albo kij wie, kim jeszcze. Z kolei w siedzeniu kolejną godzinę na sadolu, albo innych gównianych stronach/forach, nabijając tysięcznego posta, który nic nie wnosi i jest równie bezproduktywnym zajęciem, nie widzi się nic złego. Albo teksty w stylu: "chujowe, straciłem X minut życia"... Nosz kurwa, skoro tak bardzo cenisz swój czas, to po chuj marnujesz go jeszcze więcej, żeby nas o tym poinformować. Masakra.
Wpierdol musi byc, raz na jakis czas. Widac bardziej skutkuje niz "bezstresowe (bezsensowne) wychowywanie", dziecko nabiera pokory
W Korei południowej uzależnienie od gier jest najpopularniejszą chorobą wśród dzieciaków - dobrze że matka stara się wbić mu trochę rozumu do głowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów