Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Byłą ? To już nie sypiacie razem ?
Pewnie zaczęli ze sobą sypiać po przejechaniu.
dupa jasiu, z tymi oponami jakimiś mniejszymi i jakimiś innymi duperelami, jest to opona niskociśnieniowa, która poddaje się w terenie tak by wywierać jak najmniejszy nacisk punktowy
a tu taka szybka informacja od wujka google
Jednym z najważniejszych patentów rosyjskiej firmy są niskociśnieniowe opony. Te wyjątkowe gumki rozkładają ciężar pojazdu tak dobrze, że może wynosić on między 0,1 a 0,4 kilograma na centymetr kwadratowy. Kilkutonowy pojazd może zatem śmiało przejechać człowieka, który przypadkiem, lub nie znalazł się pod kołami. Co więcej, wyjdzie on z tego cało.
Jakaś tam strona o rosyjkich patentach z autami terenowymi itp.
jak chcecie to wklepcie sobie "opony niskociśnieniowe"
możesz mi polecić swojego dilera ?
możesz mi polecić swojego dilera ?
Ten towar nie dla Ciebie, idź lepiej zachowuj się normalnie i nie bierz tego gówna
sratatata. nie żadne niskociśnieniowe opony ani magia. zobaczcie sami.
fragment programu Penn&Teller.
Ten towar nie dla Ciebie, idź lepiej zachowuj się normalnie i nie bierz tego gówna
a jednak pieprzysz głupoty, opony niskociśnieniowe nie o takiej małej powierzchni, nie na asfalcie i nie po twarzy (ani po jajach) jak widać na załączonym gifie. Widać tam także, że naczepa ma po trzy pary kół na osi (trzecia jest fałszywa). Najprościej jest to zauważyć patrząc na zderzak i światła naczepy, które nie są symetrycznie ustawione. Podsumowując jedna trzecia naczepy razem z kołami to atrapa.
Dobra sory nie ćpasz , a może to opary z kompostownika Ci szkodzą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów