"Postępują jak bestie więc tak muszą być traktowani"
"Postępują jak bestie więc tak muszą być traktowani"
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ma znaczenie. Odstępstwa od normy powinny być tępione.
Dziś legalizacja homo jutro pedo...
Ah, doprawdy, ludzie, którzy widzą wszystko w prostoliniowym kierunku. To troszkę... przykre. No, ale nie da się nikogo przekonać, już się nie raz próbowało, ale "geniusze" wiedzą lepiej. Cóż, nieważne, porównywanie homoseksualizmu z pedofilią, jest po prostu wynikiem braku jakiegokolwiek doświadczenia życiowego, albo po prostu braku wykształcenia, w odpowiednim kierunku.
Co za fail... że też są jeszcze tacy zacofańce jak ty, którzy myślą, że homoseksualizm jest chorobą... boże to już tak oklepany temat, że ludzie powinni wreszcie zrozumieć, że nie są profesorami, habilitowanymi doktorami, tak jak byli lekarze, którzy uznali, że to nie choroba
Jak dla mnie gej i pedofil różni się wyłącznie preferencją co do aktów seksualnych.
Nie chce mi się nad tym dłużej rozwodzić,ale obydwie grupy są równie popierdolone.
Ma znaczenie. Odstępstwa od normy powinny być tępione.
Dziś legalizacja homo jutro pedo...
A po jutrze czipy w dupie.
Ah, doprawdy, ludzie, którzy widzą wszystko w prostoliniowym kierunku. To troszkę... przykre. No, ale nie da się nikogo przekonać, już się nie raz próbowało, ale "geniusze" wiedzą lepiej. Cóż, nieważne, porównywanie homoseksualizmu z pedofilią, jest po prostu wynikiem braku jakiegokolwiek doświadczenia życiowego, albo po prostu braku wykształcenia, w odpowiednim kierunku.
Hiehiehie, widzę,że strasznie obruszyła Cię krytyka Twojej seksualności.
Zważając na fakt Twojej przykrej chroby nie będę Cię obrażał, poczekam aż kitniesz na AIDS.
Dlaczego miałby niby mieć ejc?
Nie wiesz,że każdy gej ma aids ? Tak samo jak każda kobieta to kurwa.
pieniężny troll.
Sam jesteś kurwa.
W każdej kobiecie...
Co do waszej dyskusji to musicie się tak nią podniecać ?
"Nabiłabym na pal, zabiłbym,Hitler..."
To śmieszne.
Nie lepiej wziąć sprawy w swoje ręce a nie pierdolić ?
W polityków się bawicie ?
wojsku i nie zdobywają dla nas nowych terenow.
Do wojska nie biorą 13latków
BTW: Także, dlatego nie jest zalecane uczyć się języka obcego z książek, filmów, muzyki bądź felietonów i innych różnego typu tekstów własnych.
BTW2: Swoim poprzednim postem jedynie tylko podrzuciłem myśl, iż kara śmierci może być prostym rozwiązaniem na przepełnione więzienia. Ponadto nie ma być to dla nich karą, lecz odciążeniem społeczeństwa. Karą powinno być coś co pozwoli im znienawidzić samych siebie. Coś co sprawiło by że każda postronna osoba (myślę tu o ewentualnym przyszłym sprawcy) widząc przykład, poważnie się zastanowi czy nie lepiej zgłosić się np. do psychologa.
A i jeszcze jedno. Co do tego mądrali z tym Avkiem w białej koszulce. "Każda kobieta to kurwa", "Każdy gej ma Aids". No i wszystko jasne. A ty jesteś nieskazitelny, bo jesteś super pełnym 100% Hetero i nie jesteś kobietą . I nie wiem od kiedy każda kobieta jest kurwą, ani tego że każdy gej ma Aids, Einsteinie.
No tak, wreszcie jesteśmy tylko ludźmi, ale nawet ludzie nie wszystko muszą sprowadzać do seksu. Istnieją też uczucia, ale to wam chyba niezbyt znane. Wszystko tylko do jednego. Bo pedały się w dupę ruchają, a gó*** was obchodzi co robią w łóżku. Widać do czego wszystko się w waszym mniemaniu sprowadza.
A czego oczekujesz że nagle będziemy mili i tolerancyjni dla pokurwieńców, którzy zmarnowali nie jedno życie dzieciakom?
Apropo pedałów jedno słowo :adopcja
nie dziękuje postoje
Chcecie coś zrobić? Odpowiedz jest prosta, siekiery, noże, jak ktoś ma pistolet to też się nada. Zrobić jedyną wycieczkę po Polsce, którą zapamiętacie do końca życia i która z pewnością znajdzie się na pierwszej stronie gazet(chodzi o relacje z niej)
Pozdrawiam.
Kamil.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów