Jak widać kolesiom sam dźwięk turbo wystarczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@ demonkuba16 - na mój gust to australijczycy...
niech zginą kurwa za ładowanie tego gówna do civicy..
jaki kurwa odpust
jebnięci jesteście chłopaki założyli to dla zabawy. sprawiło im to radość. normalnie się buja tą hondą i się cieszą. jakby mijało mnie takie auto, nie zorientowałbym się, że to mistyfikacja z tym zaworem. wieś tjuning to jest u nas. tam nie widzę, że jeździł hondą pochylony w stronę gałki skrzyni biegów...
@up wydajesz taki dźwięk jak wysiadasz z autobusu?
jesteście nienormalni, nie wiecie nic o samochodach i toczycie beke. w tym civicu siedzi b16a, stawiam dyche ze ten samochod z palcem w dupie objedzie niejedno bmw lub jakis inny szmelc. z tych silnikow ludzie w polsce wyciagągają 10tys obrotów, to prawie tyle co ścigacz. zamontowali dla beki dodatek tak jak polskie magnetyzery, a wy to na powaznie bierzecie...
kyszmon napisał/a:
jesteście nienormalni, nie wiecie nic o samochodach i toczycie beke. w tym civicu siedzi b16a, stawiam dyche ze ten samochod z palcem w dupie objedzie niejedno bmw lub jakis inny szmelc. z tych silnikow ludzie w polsce wyciagągają 10tys obrotów, to prawie tyle co ścigacz. zamontowali dla beki dodatek tak jak polskie magnetyzery, a wy to na powaznie bierzecie...
Jesteś nienormalny i nie wiesz nic o samochodach. Temat jest o głośniku, który ma udawać blow-off'a w silniku, który takiego nie posiada, co jest żenujące. Nie rozmawiamy natomiast o jakimś silniczku 1,6, który poprzerabiany i odchudzony zaczyna jeździć jak niepoprzerabiane bmw czy inny szmelc.
masz łysą głowe, tribala na łydce i bmw w avatarze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów