18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Bo ruscy od małego byli hartowani...

...może to jeden z powodów dlaczego Rosja to stan umysłu...
Po takich akcjach za młodu nie dziwne, że z wiekiem odpier#%^a
Zgłoś
dawid1333 2014-02-07, 22:35 1
3:01 - 3:10 a co to się tam wyrabia?
Zgłoś
x................s 2014-02-07, 22:49 2
astmuus napisał/a:

Tytuł winien brzmieć: "jak zajebać stawy biodrowe dziecku w pięciu prostych krokach".

naczytałeś się bzdur w chuj
Zgłoś
szmid 2014-02-07, 22:55
Ale, że te kurwa dzieci nie płaczą....
Zgłoś
astmuus 2014-02-07, 23:06
xts napisał/a:

naczytałeś się bzdur w chuj

To ciekawe przez co moja babcia ma rozjebane stawy biodrowe . No bo przecież nie przez trzymanie i ciągnięcie jej za nóżki .

Statystyki mówią wyraźnie: jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie, więc nie mogą robić tego samego co mężczyźni.
Zgłoś
n1troo 2014-02-07, 23:30
ten internet nie przestaje mnie zadziwiac, a już naprawde myslalem ze nic wiecej mnie nie zaskoczy
Zgłoś
panmorda 2014-02-07, 23:36
Curwa ale KYRK!

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
x................s 2014-02-07, 23:41
astmuus napisał/a:

To ciekawe przez co moja babcia ma rozjebane stawy biodrowe . No bo przecież nie przez trzymanie i ciągnięcie jej za nóżki .

może dlatego, że kiedyś nie było USG? moja córa roczna musiała taki stelaż nosić przez pół roku do snu, żeby jej się stawy biodrowe dobrze rozbudowały (oblały). Lekarz powiedział, że bez tego "może kiedyś mieć problem na starość"
Zgłoś
kothletino 2014-02-08, 0:00
Takie małe a już czupryny pod pachami...
Zgłoś
adminek 2014-02-08, 0:16
No dobrze, ale po chuj? Co to daje tym dzieciom?
Zgłoś
Magik2501 2014-02-08, 0:58
Takie coś jest kurewsko zdrowe. Niekoniecznie trzeba zaczynać od niemowlaka, ale to nie ma znaczenia.
Te dzieciaki na chujard procent miały potem końskie zdrowie - katarek czy przeziębienie nie dla nich. Taka prawda.

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
czachmasta 2014-02-08, 1:07 1
szkolenie do spetsnazu?
Zgłoś
HonderBonder69 2014-02-08, 2:14
Fejk jak chuj
Zgłoś
astmuus 2014-02-08, 15:58
xts napisał/a:

może dlatego, że kiedyś nie było USG? moja córa roczna musiała taki stelaż nosić przez pół roku do snu, żeby jej się stawy biodrowe dobrze rozbudowały (oblały). Lekarz powiedział, że bez tego "może kiedyś mieć problem na starość"

Koleś, nie zrozumiałeś. Przy porodzie była ciągnięta za nóżki przez co rozjebały się stawy biodrowe, później przytwierdzili jej nogi na sztywno do miednicy...

Statystyki mówią wyraźnie: jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie, więc nie mogą robić tego samego co mężczyźni.
Zgłoś
x................s 2014-02-08, 16:45
astmuus napisał/a:

Koleś, nie zrozumiałeś. Przy porodzie była ciągnięta za nóżki przez co rozjebały się stawy biodrowe, później przytwierdzili jej nogi na sztywno do miednicy...

jak ace ventura bierze się za poród do tak wychodzi.
Zgłoś
sznit 2014-02-09, 18:52
Nie ma co się potem dziwić jakich ruscy mają sportowców.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów