18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
totek93 2013-05-31, 19:20
Chcą sobie miejsce w niebie i przy okazji hajs z youtuba cwaniaki, jałmużna to jeden z pięciu filarów islamu.
Zgłoś
PanMarian 2013-05-31, 19:26
Ciapaci próbują się tam wylansować a spłoną w piekle przez to W koranie jest napisane ze każdy muslim który jest w stanie powinien się udzielać charytatywnie, ale Anonimowo, tak zeby nikt o tym nie wiedział, starać się to ukryć i się z tym nie lansować. Chujowe z nich ciapatki.

HoHo
Chiny:Stopa bezrobocia 6,5% (2011)
Deficyt budżetowy 1,8% PKB (2011)
Ludność poniżej progu ubóstwa 13,4% (2007)(w roku 83 powyzej 50% )
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Zgłoś
Rottensparrow 2013-05-31, 19:45
te chujowe filmik z ciapatymi z seri "meet a muslim person" zostały zrobione jako jebana propaganda, a ten żołnierz który ich wyzywa na końcu to podstawiony gość żeby usprawiedliwić morderstwa na żołnierzach którzy "prowokują" ciapatych
Zgłoś
B................r 2013-05-31, 20:10
dobra, 2 muzułmanów na miliony chujowych? to jednak troche mało. zresztą to jest tak jak z naszymi politykami, przed kamerą och i ach jacy dobrzy a tak na serio każdy wie jak jest. niby dobrze robią ale ogólnie i tak jebać musilmów.

ps. zaraz jakiś lewacki skurwol oskarży ich o rasizm, za banany dla murzynów, hehe
Zgłoś
Noxford 2013-05-31, 20:12
Malujo to mały luj?

SPLITTERKOR REKORDS DZIWKO!!!
Free Tekno man.
Zgłoś
H2S04 2013-05-31, 20:43
Znajdzie się normalny muslim z grona 10 000 pokurwieńców działających w mię allaha... Mam nadzieję, że cygańskim brudom nic nie dali
Zgłoś
Marcellox 2013-05-31, 22:01
Tak jasne... Dobrze sie zamaskowali skurwysyny, prawie bym ich nie poznał
Zgłoś
lathiel 2013-05-31, 22:19 1
Ci co odpierdalają z muslimów to ekstremiści, pierdolnięte kutasy sterowane przez papę smerfa któremu w dupie się popierdoliło. Przebrnąłem przez tą bajeczkę zwaną Koranem w wersji nie pozmienianej przez zjebane kraje arabskie i co? I chuja tam piszą o zabijaniu są przypadki że jeżeli ktoś im się wpierdoli do kraju i zacznie odpierdalać mogą gościa zaszlachtować jak świnie lub w obronie własnej niezależnie od wiary. Ci normalni kozojebcy mają nas głęboko w dupie bo mają swoje sprawy - w Turcji - kraj muzułmański - tłuką się między sobą bo ta bardziej cywilizowana część nie chce brać udziału w walkach w obronie wg mniemania pokurwieńców - allaha. Po za tym poznałem parę osób z Turcji - kurwa ludzie do rany przyłóż, po 10 minutach rozmowy koleś albo się do Ciebie więcej nie odezwie albo pójdzie i postawi Ci flaszkę. Co do wpierdalania wieprzowiny - u nich kwestia wiary tak jak u nas nie spożywanie mięsa w piątek przez Chrześcijan, to samo z alkoholem i tą jebaną modlitwą - czytaj nie muszę napierdalać czołem po ziemi przez pół dnia, mają takie prawo zapisane w tej swojej książeczce na przykład że nie mogą nic jeść jeżeli wiedzą że ich sąsiad, znajomy - ktoś z rodziny nie ma co jeść - mają się z nim podzielić. Będąc ateistą widzę Chrześcijan i Muzułmanów i zaraz obok nich pierdolniętych katoli i skurwiałych kozojebców - dwie różne religie ale po obu stronach są takie same pizdy które nie mogą sobie poradzić z nawiedzonymi kurwami - tyle że jedni będą pierdolić o obronie krzyża a drudzy pójdą i odrąbią łeb - kwestia manipulacji przez tych u samej góry.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-05-31, 22:25
"Zerowy" stopień dżihadu.
Zgłoś
Xan666 2013-05-31, 22:54
Dobra dobra... pomagać należy - ok, to jest na plus. Ale niech mi nie wciskają jacy to oni dobrzy są: to jest faza pierwsza. Lada moment będą gwałcić i wysadzać w powietrze. Ch... im w dupy, pieprzeni kozojebcy!

In the glare of burning churches!
Zgłoś
OSki94 2013-05-31, 23:24
dawać czarnym banany w imie dobroci...

jak dla mnie chamówa
Zgłoś
x................s 2013-05-31, 23:25 1
lathiel napisał/a:

Ci co odpierdalają z muslimów to ekstremiści, pierdolnięte kutasy sterowane przez papę smerfa któremu w dupie się popierdoliło. Przebrnąłem przez tą bajeczkę zwaną Koranem w wersji nie pozmienianej przez zjebane kraje arabskie i co? I chuja tam piszą o zabijaniu są przypadki że jeżeli ktoś im się wpierdoli do kraju i zacznie odpierdalać mogą gościa zaszlachtować jak świnie lub w obronie własnej niezależnie od wiary. Ci normalni kozojebcy mają nas głęboko w dupie bo mają swoje sprawy - w Turcji - kraj muzułmański - tłuką się między sobą bo ta bardziej cywilizowana część nie chce brać udziału w walkach w obronie wg mniemania pokurwieńców - allaha. Po za tym poznałem parę osób z Turcji - kurwa ludzie do rany przyłóż, po 10 minutach rozmowy koleś albo się do Ciebie więcej nie odezwie albo pójdzie i postawi Ci flaszkę. Co do wpierdalania wieprzowiny - u nich kwestia wiary tak jak u nas nie spożywanie mięsa w piątek przez Chrześcijan, to samo z alkoholem i tą jebaną modlitwą - czytaj nie muszę napierdalać czołem po ziemi przez pół dnia, mają takie prawo zapisane w tej swojej książeczce na przykład że nie mogą nic jeść jeżeli wiedzą że ich sąsiad, znajomy - ktoś z rodziny nie ma co jeść - mają się z nim podzielić. Będąc ateistą widzę Chrześcijan i Muzułmanów i zaraz obok nich pierdolniętych katoli i skurwiałych kozojebców - dwie różne religie ale po obu stronach są takie same pizdy które nie mogą sobie poradzić z nawiedzonymi kurwami - tyle że jedni będą pierdolić o obronie krzyża a drudzy pójdą i odrąbią łeb - kwestia manipulacji przez tych u samej góry.

nie ważne jakim aniołkiem bedzie muslim, jest podczłowiekiem takim samym jak cygan, murzyn, żyd i rudy
Zgłoś
kymyk 2013-05-31, 23:53
Później tacy zdobędą sobie zaufanie ludu swoimi szlachetnymi czynami, zrobią jakieś zajebiste charytatywne gówno a tu nagle jeb kurwa ALLAH AKBAR 200 zabitych 500 rannych i chuj
Zgłoś
xblazex 2013-06-01, 1:32
szmatogłowy dał czarnemu banana, super kurwa naprawde

A beautiful way to become infected, alone or with others
Zgłoś
b3mol 2013-06-01, 7:32
Zamiast starać sie przekonać amerykańców powinno odpierdolić się do swojego kozojebanego kraju i tam przemawiać innym ciapatym do rozumu. Tak mogliby coś zmienić..
Tutaj ewidentnie wygląda to jak reklama, aby przysłonić resztę gówna.
Banan ci w dupe ciapata łajzo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów